wkolodyn Posted February 7, 2006 Author Share Posted February 7, 2006 Lobo26 łączność ma niweiele wspólnego z radiolokacją i radarami życzę powodzonia w poszukiwaniu rozbieżności Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobo26 Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 nie bardzo kojarzę o co chodzi ? można szerzej ?Podrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
luger Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 Lobo nie dyskutuj:) W końcu z daleka czuć zawodowcem.Pojawiła się ich tu ostatnio cała masa. Mentorzy niepotrafiący odnaleźć się na emeryturze.Lobo cobyś nie napisał i tak nie będizesz miał racji:)Serdecznie pozdrawiam zza miedzy Luger Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobo26 Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 jestem osobą która umie się przyznac do błędu albo ze czegoś nie wiem. Tylko nie mogę zaczaić o co tu biega???pozdrowionka dla Lugera :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pik78 Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 Czyli czeski film... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TIX Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 swoją drogą - radio łączność i radiolokacja chyba mają jednak sporo wspólnego i to takze poza nazwą Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobo26 Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 Do Adminow tego działu.Usuńcie prosze ten post bo nic nie wnosi a tylko zajmuje miejsce na serwerze. Jakos widze ze gość ma tylko tyle do powiedzenia - jeden post :\\ A jak cos bedzie miał do mnie to niech napisze lepiej na mail. Dzięki za zrozumienie i pozdrawiam ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
J-23 Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 Jeśli ktoś nie wie o co chodzi to dla takiego człowieka dosłowne przetłumaczenie z niemieckiego Łączność lotnicza" jest jednoznacze - zero związku z radarem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.