wkolodyn Napisano 7 Luty 2006 Autor Napisano 7 Luty 2006 Lobo26 łączność ma niweiele wspólnego z radiolokacją i radarami życzę powodzonia w poszukiwaniu rozbieżności
Lobo26 Napisano 12 Luty 2006 Napisano 12 Luty 2006 nie bardzo kojarzę o co chodzi ? można szerzej ?Podrawiam
luger Napisano 12 Luty 2006 Napisano 12 Luty 2006 Lobo nie dyskutuj:) W końcu z daleka czuć zawodowcem.Pojawiła się ich tu ostatnio cała masa. Mentorzy niepotrafiący odnaleźć się na emeryturze.Lobo cobyś nie napisał i tak nie będizesz miał racji:)Serdecznie pozdrawiam zza miedzy Luger
Lobo26 Napisano 12 Luty 2006 Napisano 12 Luty 2006 jestem osobą która umie się przyznac do błędu albo ze czegoś nie wiem. Tylko nie mogę zaczaić o co tu biega???pozdrowionka dla Lugera :)
TIX Napisano 14 Luty 2006 Napisano 14 Luty 2006 swoją drogą - radio łączność i radiolokacja chyba mają jednak sporo wspólnego i to takze poza nazwą
Lobo26 Napisano 19 Luty 2006 Napisano 19 Luty 2006 Do Adminow tego działu.Usuńcie prosze ten post bo nic nie wnosi a tylko zajmuje miejsce na serwerze. Jakos widze ze gość ma tylko tyle do powiedzenia - jeden post :\\ A jak cos bedzie miał do mnie to niech napisze lepiej na mail. Dzięki za zrozumienie i pozdrawiam !
J-23 Napisano 19 Luty 2006 Napisano 19 Luty 2006 Jeśli ktoś nie wie o co chodzi to dla takiego człowieka dosłowne przetłumaczenie z niemieckiego Łączność lotnicza" jest jednoznacze - zero związku z radarem.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.