sylwia1 Napisano 6 Luty 2006 Autor Napisano 6 Luty 2006 cze mozecie mi pomoc jaki detektor kupilibyscie do 2000 zl najlepiej aby byl do monetek z malymi sklonnosciami do militariow co powiecie na fishera 1236-x2 za pomoc bede bardzo wdzieczna dzieki serdeczne
Jacek P Napisano 6 Luty 2006 Napisano 6 Luty 2006 Minelab X-Terra 50 albo Whites Prizm modele IV, V lub VI.Maja extra dyskryminacje i ulatwiajace zycie wyswietlacze, dzieki ktorym oszczedzisz tez czas. Plus dobry pinpoint. Sa extra lekkie. Albo cos krajowego - np. Solaris.
Vincent_Vega_69 Napisano 7 Luty 2006 Napisano 7 Luty 2006 Ja jestem początkującym i też miałem taki problem. Wertowałem wszystko w poszukiwaniu info. Priorytet to kolorek i monetki. Zdecydowałem się na Tesoro Cibola. Czy dobrze? Okaże się. Na razie nie znalazłem niczego, co by zaprzeczało mojemu wyborowi. Jakie będą wyniki, napiszę jak będą. Pozdr.
Martin Napisano 7 Luty 2006 Napisano 7 Luty 2006 Jeżeli do monetek z małymi skłonnościami do militariów" , a po Twoim nick'u wnioskuję , że jesteś przedstawicielem płci pięknej :), to do listy dorzuciłbym Tesoro Cibola lub Vaquero. Co do Fischera, fajny sprzęt , lubi żelazo" , więc na militaria dobry, aczkolwiek jednak gdy większy nacisk będzie kładziony na skuteczność monetkową, to wykrywacze z powyższej listy będą jednak chyba od Fishera 1236-x2lepsze.Pozdrawiam
Jacek P Napisano 7 Luty 2006 Napisano 7 Luty 2006 A ja bym Cie jednak zachecal do kupienia czegos z wyswietlaczem, jak wyzej pisalem, zaoszczedzisz i czas i sily, wiem z wlasnego doswiadczenia jak bardzo przydaje sie np. wskazanie glebokosci, bardzo czesto fant lezy tak plytko, ze wystarczy podebrac 2-3 cm ziemi. Wbijanie lapaty za kazdym razem i przeczesywanie ziemi nie ma sensu.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.