Orka Posted February 6, 2006 Author Share Posted February 6, 2006 WitamKolega wykopał taką gąsiennice i zastanawiamy się czy to napewno z czasów wojny czy moze od zwykłego Stalińca" Moze ktoś z szanownych kolegów wie do czego jest ta glizda?pozdr. Krzysiekps. na początku nie załadowałem fotki - sory Link to comment Share on other sites More sharing options...
a.korbaczewski Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 jesli już mamy być tacy perfekcyjni to chyba GĄSIENICA a nie gasiennica" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mietek Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 Fakt, z reszta i tak nie mam polskich liter :)Byle nie glizda. Juz poprawiam.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora mietek 16:35 06-02-2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
a.korbaczewski Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 chłe chłe chłea co to za ogniwo jest, pyta postronny obserwator? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppp.p Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=273261 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orka Posted February 6, 2006 Author Share Posted February 6, 2006 WitamKolega wykopał taką gąsiennice i zastanawiamy się czy to napewno z czasów wojny czy moze od zwykłego Stalińca" Moze ktoś z szanownych kolegów wie do czego jest ta glizda?pozdr. Krzysiekps. na początku nie załadowałem fotki - sory Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Orka
Witam
Kolega wykopał taką gąsiennice i zastanawiamy się czy to napewno z czasów wojny czy moze od zwykłego Stalińca" Moze ktoś z szanownych kolegów wie do czego jest ta glizda?
pozdr. Krzysiek
ps. na początku nie załadowałem fotki - sory
5 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.