Orka Napisano 6 Luty 2006 Autor Napisano 6 Luty 2006 WitamKolega wykopał taką gąsiennice i zastanawiamy się czy to napewno z czasów wojny czy moze od zwykłego Stalińca" Moze ktoś z szanownych kolegów wie do czego jest ta glizda?pozdr. Krzysiekps. na początku nie załadowałem fotki - sory
a.korbaczewski Napisano 6 Luty 2006 Napisano 6 Luty 2006 jesli już mamy być tacy perfekcyjni to chyba GĄSIENICA a nie gasiennica"
mietek Napisano 6 Luty 2006 Napisano 6 Luty 2006 Fakt, z reszta i tak nie mam polskich liter :)Byle nie glizda. Juz poprawiam.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora mietek 16:35 06-02-2006
a.korbaczewski Napisano 7 Luty 2006 Napisano 7 Luty 2006 chłe chłe chłea co to za ogniwo jest, pyta postronny obserwator?
Orka Napisano 6 Luty 2006 Autor Napisano 6 Luty 2006 WitamKolega wykopał taką gąsiennice i zastanawiamy się czy to napewno z czasów wojny czy moze od zwykłego Stalińca" Moze ktoś z szanownych kolegów wie do czego jest ta glizda?pozdr. Krzysiekps. na początku nie załadowałem fotki - sory
Pytanie
Orka
Witam
Kolega wykopał taką gąsiennice i zastanawiamy się czy to napewno z czasów wojny czy moze od zwykłego Stalińca" Moze ktoś z szanownych kolegów wie do czego jest ta glizda?
pozdr. Krzysiek
ps. na początku nie załadowałem fotki - sory
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.