Krzysztof115 Napisano 5 Luty 2006 Autor Share Napisano 5 Luty 2006 Witam WszystkichPoszukuję książki - Dziubek aczynałem u Lilpopa",rok wydania 1969.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.korbaczewski Napisano 6 Luty 2006 Share Napisano 6 Luty 2006 Elegia o śmierci Ludwika Waryńskiego ....Już dziąsła przeżarte szkorbutem,już nogi spuchnięte i martwe,już koniec, już płuca wyplute ....I słucha Waryński, lecz nie wie,że cienie się w celi zbierają,powtarza, jak niegdyś w Genewie:- Kochani... ja muszę do kraju...Fabryka Lilpopa... róg Złotej...Żurawia... adresy się mylą...robota... tak, wiele roboty...i jeszcze - dziesiąty pawilon...Ach, płuca wyplute nie bolą,śmierć w szparę judasza zaziera,z ogromną tęsknotą i wolątak trudno lat siedem umierać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grba Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 Co potrzebujesz z tej książki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof115 Napisano 8 Luty 2006 Autor Share Napisano 8 Luty 2006 Dzięki za dobre wiesci.Z książki tej potrzebuję ...wolałbym poza forum, GG 7675354.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grba Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 Szukam jej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grba Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 Cholera, miałem ją w ręce 3 miesiące temu, a teraz nie potrafię jej znaleźć. Poszukam w łyk end". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grba Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 Mam ją. Niestety nie jest moja i nie jest do zbycia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof115 Napisano 26 Luty 2006 Autor Share Napisano 26 Luty 2006 Witam kolego grba.Sprzęt mi nawalił.Z książki interesują mnie tylko pewne fragmenty, najprościej skany.Kontakt GG. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.