kryszak Napisano 5 Luty 2006 Autor Napisano 5 Luty 2006 moze ktos zna pochodzenie tego kufla pomocy wiem tylko ze jest miedziany i teraz sie czysci
Jacek P Napisano 6 Luty 2006 Napisano 6 Luty 2006 Jesli nie ma sygnatur, to zapodaj dokladne zdjecie mocowania ucha, to ci powiem jak jest stary.
kryszak Napisano 7 Luty 2006 Autor Napisano 7 Luty 2006 dzieki wielkiee to zgadza sie z informacjami jakie wczesniej prezentowalemdzieki pozdro kryszak!
dp123 Napisano 5 Luty 2006 Napisano 5 Luty 2006 witam wiem tylko że mam podobny garnek(może uzbieramy całe wyposażenie kuchni:P)
kryszak Napisano 6 Luty 2006 Autor Napisano 6 Luty 2006 te wyposazenie jest dosc stare został przyniesiony do mojego domu jeszcze przed wojna przez mojego pradziadka i juz wtedy byl uzywany potrzebne mi jego pochodzenie! piszcie !pozdrokryszak
kryszak Napisano 6 Luty 2006 Autor Napisano 6 Luty 2006 drugie górne mocowanie dzieki za pomoc pozdro kryszak
kryszak Napisano 6 Luty 2006 Autor Napisano 6 Luty 2006 nic moze po elektrolizie cos znajde ktos to pomalował olejna farbą a mój ojciec zlewał do tego stary olej z samochodu wiec trudno cos znalezc pozdro kryszak
kryszak Napisano 5 Luty 2006 Autor Napisano 5 Luty 2006 moze ktos zna pochodzenie tego kufla pomocy wiem tylko ze jest miedziany i teraz sie czysci
kryszak Napisano 6 Luty 2006 Autor Napisano 6 Luty 2006 sa fotki mocowania i co pisz co wieszpozdro kryszak
Pytanie
kryszak
moze ktos zna pochodzenie tego kufla pomocy wiem tylko ze jest
miedziany i teraz sie czysci
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.