ubenfurer Posted February 4, 2006 Author Share Posted February 4, 2006 Witam .Czyściłem ``smętka`` i zauważyłem że wtyczka od sądy mi się rozleciała i kabelki we wtyczce się odlutowały.Mam gorącą prośbę do ``smętkowiczów`` aby mi podesłali zdjęcie,schemat lub dokładnie napisali jak połączeć te kolorowe kabelki z wtyczką.Chodzi o to który kabelek fo której pałki we wtyczce przylutować.Z góry dziękuję za pomoc.pozdrawiamubenfurer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barnaba Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 witamod lewej żółty, niebieski, druciki stalowe?, bezbarwny i czerwony.pzdrBarNaba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barnaba Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barnaba Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ubenfurer Posted February 4, 2006 Author Share Posted February 4, 2006 Dzięki Barnaba jesteś złoty chłop .Wielkie dzięki za pomoc i życzę złotych i wymażonych poszukiwań-pozdrawiamubenfurer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barnaba Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 polecam się na przyszłość! można często, byle nie nałogowo :) dzięki za życzenia!niechaj wszystkim ziemia daży, niech spod cewki skarb wyłazi! stara lufa lub podkowa, byle tylko nie teściowa! :)pzdrBar_Naba Link to comment Share on other sites More sharing options...
ubenfurer Posted February 4, 2006 Author Share Posted February 4, 2006 EEEEEEEEE super :Smętuś chodzi jak na nowo,byle dlugo byle zdrowo,fanty bedzie trzaskał wszędzie niech mu cewka lekką będzie , każdy korzeń karzy kamień niech się trafia byle najmniej , a gdy blacha ruska wyjdzie nie klnij -podnieś! skarb tam bydzie:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.