ubenfurer Napisano 4 Luty 2006 Autor Napisano 4 Luty 2006 Witam .Czyściłem ``smętka`` i zauważyłem że wtyczka od sądy mi się rozleciała i kabelki we wtyczce się odlutowały.Mam gorącą prośbę do ``smętkowiczów`` aby mi podesłali zdjęcie,schemat lub dokładnie napisali jak połączeć te kolorowe kabelki z wtyczką.Chodzi o to który kabelek fo której pałki we wtyczce przylutować.Z góry dziękuję za pomoc.pozdrawiamubenfurer
Barnaba Napisano 4 Luty 2006 Napisano 4 Luty 2006 witamod lewej żółty, niebieski, druciki stalowe?, bezbarwny i czerwony.pzdrBarNaba
ubenfurer Napisano 4 Luty 2006 Autor Napisano 4 Luty 2006 Dzięki Barnaba jesteś złoty chłop .Wielkie dzięki za pomoc i życzę złotych i wymażonych poszukiwań-pozdrawiamubenfurer
Barnaba Napisano 4 Luty 2006 Napisano 4 Luty 2006 polecam się na przyszłość! można często, byle nie nałogowo :) dzięki za życzenia!niechaj wszystkim ziemia daży, niech spod cewki skarb wyłazi! stara lufa lub podkowa, byle tylko nie teściowa! :)pzdrBar_Naba
ubenfurer Napisano 4 Luty 2006 Autor Napisano 4 Luty 2006 EEEEEEEEE super :Smętuś chodzi jak na nowo,byle dlugo byle zdrowo,fanty bedzie trzaskał wszędzie niech mu cewka lekką będzie , każdy korzeń karzy kamień niech się trafia byle najmniej , a gdy blacha ruska wyjdzie nie klnij -podnieś! skarb tam bydzie:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.