leowawa Posted February 1, 2006 Author Share Posted February 1, 2006 Przedstawiam, foto reportaż z inscenizacji bitwy o Stalingrad, która odbyła się w Twierdzy Modlin k/Warszawy.http://www.odkrywca.pl/galerie.php?nazwa=modlin_reko Link to comment Share on other sites More sharing options...
kocur Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 :-(Szkoda ze nie wiedzialem ... Do Twierdzy mam 3 km. Publiki tez nie bylo ... W tajemnicy robiliscie to reko czy co ?pozdrawiam - kocur ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leowawa Posted February 1, 2006 Author Share Posted February 1, 2006 Inscenizacja odbyła się przy okazji odbywających się targów staroci i militariów. W dniach 18-19 luty odbędzie się podobna impreza, a tematem przewodnim będą walki w Ardenach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kocur Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Dzieki leo ! - Tym razem nie omine ;-)pozdro ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoohy Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 witam, mam pytanie czy ktoś wie czy rekonstrukcje Ardenów z Modlinie będą 1 i 2 dnia czy tylko jednego? kiepsko z czasem u mnie i nie wiem kiedy przyjechac a na stronie twierdzy niestety nie podali szczegółów imprezy. z góry dzięki za odpowiedź pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
steffanos Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 raczej główna bitwa odbędzie się w niedzielę! zapraszam tu więcej informacji: http://www.twierdzamodlin.pl/gielda.htmlZapowiada się niezła zabawa!p.s. a tak poza tym! 'pod stalingradem' w Modlinie było eXtra! pozdr! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pik78 Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 No, calkiem fajna inscenizacja :D.A ten wypasiony kolezka ,na fotce nr 8 , grał her Goeringa zapewne :D To zart oczywiscie ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
steffanos Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 ataków ruskich nie odparliśmy, to może z amerykanami sobie poradzimy!:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
das_reich Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 yhhy kocur ale gosc z ciebie co miesioc sa zloty w twierdzy i caly czas latamy na nich na reko a ty mieszkasz 3km od twierdzy i nic nie slyszales?//?//hihihi Link to comment Share on other sites More sharing options...
steffanos Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 ja też nie wiem czemu Ciebie cały czas tłukłem!:-)ps. mam nadzieję, że nie bolało!pozdr! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bulldozer Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 Walka była zacięta, polował na mnie jeden szkopiszek - pzdr steffanos-ale wcześniej padłem z bohaterskim okrzykiem na ustach..... Było oki, mam nadzieję, że Ardeny będą równie udane.pzdr b Link to comment Share on other sites More sharing options...
steffanos Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 no! a co ma się nie udać! tylko teraz kolego bulldozer bedziemy atakować z jednego okopu! ...z jedynego słusznego okopu!;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.