Skocz do zawartości

Doradźcie coś...

Gość Natan

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Cześć wszystkim,
wybieram się na urlop w rejon Ustki, Rowów i chcę zabrać ze sobą wykrywacz. Czy oprócz bunkrów u Ustce można tam gdzieś pokopać? Napiszcie coś...
Pozdrawiam
Napisano
Czy możesz napisać gdzie ten poligon się znajduje (żeby tam nie wchodzić)?
Dzięki
Napisano

Poligon od Lędowa na zachód aż za jezioro Wicko. Generalnie radzę olać cały teren na zachód od Ustki. Oprócz poligonu są tam bagna. Natomiast na wschód - lasy, plaże i podobno jakieś bunkry między miejscowością Poddąbie i Rowy.
Do Łeby można skoczyć i obejrzeć wyrzutnię V2 i wydmy ruchome w miejsc. Rąbka. Można tam rower wypożyczyć itp. Płaci się za wstęp na teren parku narodowego i na wyrzutnię oddzielnie.

Napisano
Hello!

Dobrze, dobrze, taraz ja proszę o pomoc. Napiszcie co jest do oglądania w okolicach Kołobrzegu, w samym Kołobrzegu i Dźwirzynie. Proszę o szybką informację gdyż jadę tam na długi weekend już w środę. Mam nadzieję, że wskażecie mi miejsca godne obejrzenia. Nadmienię, że dysponuję automobilem.

POZDR SZYMON
Napisano
Netcom - dziękuje Ci za informacje, masz może dalszą część skanu - do Ustki do np.Łeby (tej którą zamieściłeś)?
Z góry dzięki i pozdrowienia
Natan
Napisano
Ja się jednak upieram przy wydmach przy płocie poligonu. Są tam stare bunkry. w 2000r. znależliśmy z kumplem lornetkę Zeiss'a i trójnóg od dalmierza 150 cm.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie