Gość Napisano 13 Czerwiec 2003 Napisano 13 Czerwiec 2003 Cześć wszystkim,wybieram się na urlop w rejon Ustki, Rowów i chcę zabrać ze sobą wykrywacz. Czy oprócz bunkrów u Ustce można tam gdzieś pokopać? Napiszcie coś...Pozdrawiam
Peter Napisano 14 Czerwiec 2003 Napisano 14 Czerwiec 2003 Polecam okolice poligonu od strony plaży :D
Gość Napisano 15 Czerwiec 2003 Napisano 15 Czerwiec 2003 Czy możesz napisać gdzie ten poligon się znajduje (żeby tam nie wchodzić)?Dzięki
Netcom Napisano 16 Czerwiec 2003 Napisano 16 Czerwiec 2003 Poligon od Lędowa na zachód aż za jezioro Wicko. Generalnie radzę olać cały teren na zachód od Ustki. Oprócz poligonu są tam bagna. Natomiast na wschód - lasy, plaże i podobno jakieś bunkry między miejscowością Poddąbie i Rowy. Do Łeby można skoczyć i obejrzeć wyrzutnię V2 i wydmy ruchome w miejsc. Rąbka. Można tam rower wypożyczyć itp. Płaci się za wstęp na teren parku narodowego i na wyrzutnię oddzielnie.
Netcom Napisano 16 Czerwiec 2003 Napisano 16 Czerwiec 2003 Zapomniałem dodać że obwód poligonu jest zaznaczony na mapce wstęgą z ukośnych kreseczek.
Rumburak Napisano 16 Czerwiec 2003 Napisano 16 Czerwiec 2003 Hello!Dobrze, dobrze, taraz ja proszę o pomoc. Napiszcie co jest do oglądania w okolicach Kołobrzegu, w samym Kołobrzegu i Dźwirzynie. Proszę o szybką informację gdyż jadę tam na długi weekend już w środę. Mam nadzieję, że wskażecie mi miejsca godne obejrzenia. Nadmienię, że dysponuję automobilem. POZDR SZYMON
Gość Napisano 16 Czerwiec 2003 Napisano 16 Czerwiec 2003 Netcom - dziękuje Ci za informacje, masz może dalszą część skanu - do Ustki do np.Łeby (tej którą zamieściłeś)?Z góry dzięki i pozdrowieniaNatan
Peter Napisano 17 Czerwiec 2003 Napisano 17 Czerwiec 2003 Ja się jednak upieram przy wydmach przy płocie poligonu. Są tam stare bunkry. w 2000r. znależliśmy z kumplem lornetkę Zeiss'a i trójnóg od dalmierza 150 cm.
merlin Napisano 17 Czerwiec 2003 Napisano 17 Czerwiec 2003 W Kołobrzegu oczywiscie muzeum wojskowe. Zadbane z ciekawą ekspozycją i do tego w centrum miasta.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.