OnyX Napisano 31 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2006 Witam!Chciałem rozpocząc wątek z rzeczami KM jestem ich pasjonatem i lubie popatrzec na cos nowego lub cos czego niewidziałem wiec jak ktos cos posiada to czekam na fotki ;)A tu troche moich gratów:Naszywki : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 31 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2006 2 zabki KM , Pokrowiec na manierke KM , i cyrkiel do map sygnowany gapą i M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 31 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2006 zblizenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 31 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2006 okularki polaryzacyjne uboot" i w/w pokrowiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 31 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2006 ach te fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 31 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2006 guziki orzełki i to co widac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 31 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2006 unikacik butle z tlenem do szybkiego napełniania kamizelki ratunkowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 31 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2006 cd.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 31 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2006 kamizelka z butlą i rozsadzona komorą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 31 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2006 Niebieskie spodnie marynarskie oraz spodnie z ubota znalezione w Pl niebieskie Gdynia a ubotniackie ze srodka Polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 31 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2006 Letnie marynarskie te tez z PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 31 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2006 sygnowania , niebieskie producentem , białe sa tak samo sygnowane to samo nazwisko a ubot gapa i M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 31 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2006 biała bluza marynarska oraz chusta marynarska wiązana w krawat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 31 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2006 jest tak samo sygnowana jak 2 pary biały spodnei równiez od jednej osoby :) do tego kompletu jest jeszcze kurta paradna która mi uciekła z przed nosa i udało mi sie namówic własciciela nowego i zamianiam sie za nią za białe spodnie jedne :( i taką samą kurte ale z 1 wojny na nieach fotka tej bluzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 31 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2006 bluza marynarska granatowa jesienno zimowa wraz w kołnierzem marynarskim montowanym osobno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 31 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2006 1 wojna ale nie mój klimat :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 31 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2006 P-gazka KM na pochłaniaczu i na ryjku Luckmann Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 31 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2006 na pasku tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 31 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2006 sztormówa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 31 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2006 na dzis to tyle . Czekam na was :)Pozdrawiam Onyx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 31 Styczeń 2006 Share Napisano 31 Styczeń 2006 Aż wstyd pokazywac;p, taka łycha KM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 31 Styczeń 2006 Share Napisano 31 Styczeń 2006 Pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 31 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2006 łądna łycha :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kawon30 Napisano 31 Styczeń 2006 Share Napisano 31 Styczeń 2006 Może nie Kriegs, ale na pewno marine.Sam nie wiem co to może być i gdzie było montowane, ale na pewno związane z marynarką.Wysokość około 7cm,szerokość około 3,5 cm,a grubość to jakiś 3mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kawon30 Napisano 31 Styczeń 2006 Share Napisano 31 Styczeń 2006 a tak wygląda z tyłu, w otworze po środku gwint. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.