brodaamor Napisano 29 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2006 Szanowni odkrywcy! Połączmy się w smutku z rodzinami ofiar katastrofy w Katowicach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 29 Styczeń 2006 Share Napisano 29 Styczeń 2006 To typowo polskie -placze i lamenty nad rozlanym mlekiem...Tez mi jest zal ofiar ,wyrazy wspolczucia dla rodzin ofiar ,ale tej katastrofy moznabyło uniknąć.Zamiast zakladac nowe watki polecam pobranie szufli /łopaty/saperki i zrobienie porzadku ze sniegiem na dachu !Do moderatora -w zadnym wypadku nie zamierzam rozpoczynac kolejnej pyskowki,chociaz i tak ,pewnie,zbiore znowu ciegi .Lepiej chyba zapobiec nastepnej katastrofie niz plakac za kompem ?!pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 29 Styczeń 2006 Share Napisano 29 Styczeń 2006 i chciałem tez powiedziec ,dla zgryzliwych ,ze dzisiaj ,w miejscu pracy odsniezyłem dach !Z takiej strony ,na forum ,jeszcze mnie nikt nie znał :Dpzdr piki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 29 Styczeń 2006 Share Napisano 29 Styczeń 2006 Faktem jest że media zrobiły sobie z tej tragedii pożywkę i moim zdaniem przesadą jest robienie wywiadów z osobami które chciały się wybrać na wystawę ale w ostatniej chwili się rozmyśliły" żenada na poziomie Faktu lub Strefy 11 i to w ogólnopolskim popularnym radiu.Wątek przenoszę do Towarzyskich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.