Netcom Napisano 12 Czerwiec 2003 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2003 Dzisiaj na plaży znalazłem:)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Netcom Napisano 12 Czerwiec 2003 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2003 Dzisiaj na plaży znalazłem:)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gambit Napisano 12 Czerwiec 2003 Share Napisano 12 Czerwiec 2003 Ja mam taki po ojcu :] I Gryfa Pomorskiego"... Ale nice, nice... Kongratiulejszyn :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gambit Napisano 12 Czerwiec 2003 Share Napisano 12 Czerwiec 2003 Refleksja: kto u licha chodzi w orderach po plaży? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Czerwiec 2003 Share Napisano 13 Czerwiec 2003 Kto chodzi w orderach po plaży...???Ci, którzy przepinają je z piżamy na marynarkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxikasek Napisano 13 Czerwiec 2003 Share Napisano 13 Czerwiec 2003 A może ktoś powtarzał zaślubiny z morzem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekl23 Napisano 14 Czerwiec 2003 Share Napisano 14 Czerwiec 2003 Pamiątki z PRL-u :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Netcom
Dzisiaj na plaży znalazłem
:))))
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.