Skocz do zawartości

GARRETT ACE 150

KURT2005

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
max ilosc godzin jaka chodziłem z tym sprzetem to 5 godzin i baterie nadal sprawne.raczej nigdy niedojdzie do tego ze wyczerpie je do konca bo mam zasade ze zawsze nowe kupuje przed kazda wyprawa.poco to sie rozczarowac na miejscu i wsciekac sie.
Napisano
Na bateriach pociągnie jakieś 25 godzin, ale zimą w zależności od temperatury. A tak w ogóle to nie polecam, bo to strata czasu. Lepiej od razu kupcie sobie ładowarkę w sklepach nie dla idiotów po 16 pln z 4 akumulatorkami ale min.1800. Byłem raz przy -6 na bateryjkach i po godzinie trzeba było wyjąć bateryjki i zagrzać je w kieszeni,bo padły.
Nie mam dobrej cyfrówki , by zamieścić zdjęcia wykopków.
Właśnie dzisiaj złożyłem niemiecki pistolet sygnalizacyjny LP_42, i nawet pyka.
Wyszedł z jakichś 50 cm
Morze pozdrawia Warszawkę
Napisano
mam 250-tke i jeśli chodzi o żywotność baterii to na komplecie oryginalnych Energizerów dopiero po ok. 20 h wskaźnik baterii zmniejszył się o 1 kreskę . Korzystam przy tym ze słuchawek .
Napisano
najlepsze akum.o poj.1800-2100mAh. zauważyłem że wraz ze wzrostem prądu zasięgi się poprawiają (chodzi o natęzenie ). Mocniejszych nie próbowałem. Umożliwiają pracę na maksymalnych nastawach. (a baterie nie bo głupieje).
Napisano
Może nie jestem najlepszy w fizyce, ale wydaje mi się, że mAh oznaczają pojemność baterii,napięcie jest stałe,a im więcej mAh tym dłużej baterie działają (dłużej trzymają dane napięcie)
Niech mnie ktoś poprawi jakby co :))
pozdrawiam
Napisano
Marcin zmieszczą się i będą pasować. Co do kosztów poszukaj na Allegro np. pod hasłami Energizer lub Camelion.

pzdr.
Napisano
ello
wtam wszystlkich simka kurcie jak tam fotki spoko nie nawet nawet jak z tel..ty przyslali mi baterijki polecam na alegro poszukac ja kupilem za 48 dwi V9 a w slepie kosztuje jedna 59 w saturnie..wuiec polecam..kurt kiedy wyprawa??passat sie niecierpliwi>>.heheh
Napisano
Panowie to jest dział Sprzęt poszukiwawczy" czy Nasze odkrycia" , bo mnie się wydaje , że jednak ten pierwszy :), załóżcie wątek w Naszych.." i tam umieście swoje zdjęcia, obecne tutaj zostaną usunięte.

Pozdrawiam

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Martin 15:17 06-02-2006
Napisano
Problem jest w tym , że idąc Waszym przykładem za moment w dziale Sprzęt.." pojawią się zdjęcia znalezisk i relacji z wypraw użytkowników Rutusów , Minelabów , White's i wszelakich innych sprzętów, a powtarzam do takich prezentacji jest dział Nasze odkrycia".

Pozdrawiam
Martin
Napisano
Polecam zakleić głośnik (te dziurki :D ) taśmą klejąca (izolacyjną). Jest o wiele ciszej i słuchawek już nie potrzeba.

Pozdrawiam!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie