bolas Napisano 11 Czerwiec 2003 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2003 jak w temacie ? podejrzewam ze to wz.25 - jak sadzicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Czerwiec 2003 Share Napisano 11 Czerwiec 2003 Witam !Moim zdaniem to wz25.Mam takie podobne szelki jak na zdjęciach, kupiłem je przyczepione do niemieckiego plecaka z Iwś ( wzoru nie pamiętam ), ale już przy zakupie jasne było,że to doczepione. Skóra licem na wierzch, kolor naturalnej skóry, z tym że nie ma szwów przy klamerce tylko nit. Klamerka żelazna i D-ring":) z drutu o gr.4 mm. Na każdej szelce są 2 szlufki o szer. 11-12mm, na każdej szelce po 8 dziurek do regulacji. Czy to polskie ?PozdrawiamGrzesiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Czerwiec 2003 Share Napisano 12 Czerwiec 2003 Czy klamerki są chromowane?? Mam plecak typu norweskiego - dwukieszeniowy z mała klapą i wygląda, że zapięcie szelki jest takie samo. Same szelki są też podobne. Mógłbyś wrzucić ten karabińczyk??Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 12 Czerwiec 2003 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2003 next Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 12 Czerwiec 2003 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2003 jeszcze jedno ... (wnetrze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 12 Czerwiec 2003 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2003 klapa głowna od spodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 12 Czerwiec 2003 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2003 kieszonka od spodu klapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 12 Czerwiec 2003 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2003 hak taki sam jak w chlebaku wz.26 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 12 Czerwiec 2003 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2003 gora tornistra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 12 Czerwiec 2003 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2003 i ostatnia fotka: spód tornistra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Czerwiec 2003 Share Napisano 12 Czerwiec 2003 Jeśli ten karabińczyk to hak, to u mnie jest taki sam. Jest też dużo nitów - szelki są nitowane, zapięcia. Kolor tylko zielony. W sumie nie sądziłem, że może być wojskowy (nie ma np. szlufek do troczenia). Ale jest cerowany tą samą nitką.Pozdrawiam i dziękujęJacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 11 Czerwiec 2003 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2003 jak w temacie ? podejrzewam ze to wz.25 - jak sadzicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 11 Czerwiec 2003 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2003 druga fota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 11 Czerwiec 2003 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2003 trzecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
bolas
jak w temacie ? podejrzewam ze to wz.25 - jak sadzicie ?
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.