ODZYSK77 Posted January 26, 2006 Author Share Posted January 26, 2006 jak w temacie.dziekuje , pozdrawiam, grześ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack61 Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 http://ambasadaniemiec.pl/www/willkommen.php?pid=681&lg=plNa stronie ambasady masz namiary na fundację zadzwoń a na pewno Ci przeslą .Pzdr Jack61 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ODZYSK77 Posted January 26, 2006 Author Share Posted January 26, 2006 Dzięki jack61 ale mi chodzi o wydrukowanie z netu a nie o przysłanie.Po prostu miałem kiedys linka i wiem, że jest cos takiego ale nie wiem teraz jak tam wejść bo linka mi wcieło".Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
kocur Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 witam !Druki ? Napisałem maila, skontaktowałem się, porozmawiałem i w marcu ekschumacja.....pozdrawiam ! P.s. Jeśli chcesz dowiedzieć się o innych szczegółach współpracy pisz do mnie na priv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.