Skocz do zawartości

UWAGA !!! URODZINY MIRA.

miro5671

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
General i Dorota
Życzymy słońca, spokoju duszy, życzymy pogodnych przygód i radosnych spotkań, śpiewu przy ognisku, przyjemnego dla uszka dźwięku PIiiiiii i mnóstwa fantów, no i kolejnych 40 latek.

W sobo się zjawimy jesli jest przewidziane dla nas miejsce.
  • Odpowiedzi 91
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Dzięki za życzenia.Zapraszam sobota godz.19,00.DLA NIE WTAJEMNICZONYCH:Żadnych prezentów Miro nie przyjmuje.....Za wyjątkiem orginalnej SCOTCH WHISKI hehe. Pozdrawiam Miro.
Napisano
sorki ale niestety nie dotrzemy Miro, mimo najszczerszych chęci. Będziemy we Wrocku z Aśką na przyszły tydzień od wtorku albo środy, tj. 7,8 Lutego. Wlecimy pewnie do Kudłacza. Może też dasz rade podskoczyć. Raz jeszcze full życzeń.
Aśka i YoWheris
Napisano
Już imprezka się szykuje
Ktoś prosiaka faszeruje,
Reszta Whisky już nabywa
Bo CZTERDZIESTKA dziś upływa,

Więc na Twe urodzinki
życzę złota ze trzy skrzynki,
Radości z pasji życia
I Tygrysa wydobycia.
Hary.
Napisano
Wsio najlepszego i z matuszki ziemi dobra wszelkiego, Życzy Krzychu z Rodziną.
P.S. Niestety nie dam rady w sobotę. Do zobaczenia w terenie:))) Pzdr. Dla wszystkich.
Napisano
Witam,dopiero dzisiaj mogę wam podziękować jeszcze raz za życzenia...Właśnie wróciłem do świata żywych,wczoraj umarłem hehehe pozdrawiam i jeszcze raz serdecznie wam dziękuję i zapraszam jutro na 19.00 Miro.
Napisano

Dotarłem w końcu do domu:))
Impreza super, już dawno się tak z Andzia nie bawiliśmy, jeszcze raz Mirek wielkie dzięki za super zorganizowana zabawe i gościne:)))
Oto fotka świniaka:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie