pupil Napisano 10 Czerwiec 2003 Autor Napisano 10 Czerwiec 2003 ludzie pisalem prosilem was rok temu ze ze sa miejsca gdzie spadly losie i ze mozna poszukac choc czesci.nie mam kasy sprzeetu jestem uczciwy marzylem by jak cos znajde to oddam odo muzem.ale wy sie umieliscie klocic na forum pisac o pierdolach,a konkretow brak.no i z kilku zrodel dowiaduje sie ze w okolicach wadlewa ktos z bagien wykpal łosia,mowia ze czesci,jedni mowia ze calego,ponoc wiosna na polach lezaly jego szczatki..kloccie sie dalej a cwaniaki beda sie z nas -was smiac i beda miec kolejna radoche ze sprzedanego sprzeytu.poczytajcie o walkach losi 4 wrzesnia spadlo kilka wracajac z misji,pom kamienskiem a pabianicacmi.i wiem ze sa miejsca w ktorych tez cos moze byc..ale tamten wpadl w bagno..pozdrawiam robert
beaviso Napisano 10 Czerwiec 2003 Napisano 10 Czerwiec 2003 Ja niestety nie z tamtych okolic - i mocy wykonawczych nie posiadam...Ale faktycznie są miejsca gdzie rozbiły się Łosie, zaś część z nich tylko lądowała awaryjnie, więc szanse na zagrzebane artefakty są zerowe.Jakby ktoś był na poważnie zainteresowany, to proszę do mnie na priv - wypiszę z pewnej książki miejsca rozbicia Łosi.pozdr,M
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.