wycior2 Posted January 24, 2006 Author Share Posted January 24, 2006 czy ktoś ma inf.o amunicji 7,92 mauzer dum dum i zapalającej.znakowanie itp.z góry dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wo68 Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Dobra koniec z ubliżaniem sobie ,mam pytanie, do czego służyły pociski o małej wadze wykonane jakby z aluminium,nie będę takowego rozbierał, bo sam bym się przekonał.Chodzi o amonicję mauser. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pik78 Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 o proszę jaki wygadany smyk mi się tutaj trafił.Poszukaj w internecie ,a to tylko chcecie gotowe dostać na tacy pod gębe!!!pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino(*) Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Mysle ze Pik ma tu troche racji, warto czasem samemu poszukac;))), ale nie skaczmy sobie do gardeł:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wycior2 Posted January 24, 2006 Author Share Posted January 24, 2006 czy ktoś ma inf.o amunicji 7,92 mauzer dum dum i zapalającej.znakowanie itp.z góry dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino(*) Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Znakowanie:http://users.swing.be/sw017995/792color.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
wycior2 Posted January 24, 2006 Author Share Posted January 24, 2006 DZIĘKI! znalazłem zrzutowisko w kturym było dużo dziwnej amunicji pociski były wypełnione np.białym fosforem te miały oznaczenie e.m.p. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino(*) Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Uważaj żeby paluszków nie wypaliło.Pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
wycior2 Posted January 24, 2006 Author Share Posted January 24, 2006 Jak tylko zobaczyłem z czym mam doczynienia to zabezpieczyłem znalezisko tak by nie nacioł się ktoś kto chciałby przy tym grzebać. Chodziło mi tylko o znakowanie na przyszłość, co by uważać POZDRAWIAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
wo68 Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Podoba mi się strona o amonicji tylko jest po niemiecku ,a ja chcę po Polsku za co bym bardzo podziękował.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pik78 Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 o patrzcie go jaki wygodny :D !!!Nasze ojce i dziady"traciły zdrowie i palce zdobywajac doswiadczenie bez odrobiny wiedzy w temacie ,a my mamy wszystko w necie i jedyny problem to dla ciebie jezyk???A od czego slowniki itp :ppzdr Tomek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
wycior2
10 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.