Skocz do zawartości
  • 0

Amunicja 7,92 mauzer

wycior2

Pytanie

10 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Dobra koniec z ubliżaniem sobie ,mam pytanie, do czego służyły pociski o małej wadze wykonane jakby z aluminium,nie będę takowego rozbierał, bo sam bym się przekonał.Chodzi o amonicję mauser.
Napisano
o proszę jaki wygadany smyk mi się tutaj trafił.Poszukaj w internecie ,a to tylko chcecie gotowe dostać na tacy pod gębe!!!

pzdr
Napisano
DZIĘKI! znalazłem zrzutowisko w kturym było dużo dziwnej amunicji pociski były wypełnione np.białym fosforem te miały oznaczenie e.m.p.
Napisano
Jak tylko zobaczyłem z czym mam doczynienia to zabezpieczyłem znalezisko tak by nie nacioł się ktoś kto chciałby przy tym grzebać. Chodziło mi tylko o znakowanie na przyszłość, co by uważać POZDRAWIAM
Napisano
Podoba mi się strona o amonicji tylko jest po niemiecku ,a ja chcę po Polsku za co bym bardzo podziękował..
Napisano
o patrzcie go jaki wygodny :D !!!Nasze ojce i dziady"traciły zdrowie i palce zdobywajac doswiadczenie bez odrobiny wiedzy w temacie ,a my mamy wszystko w necie i jedyny problem to dla ciebie jezyk???A od czego slowniki itp :p

pzdr Tomek

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie