SHARKYGSM Napisano 22 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2006 ten skarb (bo za taki go uwazam) otrzymalem po niezyjacym przyjacielu rodziny (zmarl w zeszlym roku majac 86 lat)- czlowiek byl Lwowiakiem z pochodzenia, AK'owcem - mam mase dokumentow AK bardzo ciekawych zreszta po nim. Te rzeczy legionowe sa jego ojca - walczyl w armii KuK i w polskich legionach - dwa niemsiertelniki i ta klamerka byly zawiniete w dokumanty i opaske AK i schowane gleboko u niego w mieszkaniu. Jak robilismy po jego smierci porzadki to wlasnie te rzeczy znalazlem miedzy ksiazkami. wszystko 100% autentyczne - zadne tam kupne patenty itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHARKYGSM Napisano 22 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2006 klamra cd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHARKYGSM Napisano 22 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2006 klamra cd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHARKYGSM Napisano 22 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2006 niesmiertelnik - stalowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHARKYGSM Napisano 22 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2006 niesmiertelnik - stalowymoze mi ktos powie do ktorej armii nalezal ten pulk piechoty ?? (2 , 3 ??) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHARKYGSM Napisano 22 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2006 niesmiertelnik - stalowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHARKYGSM Napisano 22 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2006 a tu otwarty mosiezny tez tego samego czlowieka, a obok lezy stalowka (byla na poprzednich fotkach) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHARKYGSM Napisano 22 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2006 niesmiertelnik mosiezny cd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 Piękny skarb. Gratuluję !:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHARKYGSM Napisano 23 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2006 Wiem - dlatego te rzeczy wraz z dokumantami nigdy nie opuszcza mojej rodziny :) - najlepsze jest to,ze jedna z osob uwazajaca sie za znawce tematu majac ta klamre w rece na gieldzie w Rzeszowie stwierdzila ,ze to kopia :) hihi ... ale jest to czlowiek, ktory juz raz tu ze mna na forum zadarl kota dawno temu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 Kopia to nie sądzę, że jest, choć wyrób nieszablonowy (tak myslę).Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.