Mlody Mauser Posted January 21, 2006 Author Share Posted January 21, 2006 Czy nie jest idiotyzmem zamieszczanie zdjec ostrej amunicj na allegro swierzo po wykopaniu!?Przecierz widac ze sa pelne. a potem sie dziwia ze lapia tych co kopia ;/http://www.allegro.pl/show_item.php?item=82518657 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pik78 Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Kolejny ,fascynujacy temat na Forum ,autorstwa 14-15 (?)letniego filozofa...:\\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
obert8 Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 nie zaczynajcie od nowa )))))))))))))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mlody Mauser Posted January 22, 2006 Author Share Posted January 22, 2006 pik bo tymrazemm bana dostaniemy za klutnie.Wiec wyluzuj.Dalem ten temat bo to jest glupota wstawiac pelne ammo;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pik78 Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 No dobra ,tak, to ieodpowiedzialne" wystawiac takie fanty ,ale 3/4 broni i części na allegro tez nie wygląda na deko...pzdr pik :\\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horst Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Dla mnie ten temat nie jest wart dyskusji, a założenie tego wątku jest nieporozumieniem... nudzi Ci się? Link to comment Share on other sites More sharing options...
valpurgius Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Ale zawsze mozna sobie postow nabic ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
obert8 Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 zasypalo i nudzi sie mlodemu bez wykopek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bocian Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Juz kiedyś ostrzegałem, nie ma miejsca na pogaduchy w żadnym innym dziale niż Towarzyskie. Będę za to ścigał szczególnie ostro i dotyczy to głównie osób nowych na forum.obert8, valpurgius, Horstpik78 - nie prowokuj innych Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxikasek Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Zgłoś to Allegro i po sprawie. pozdro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pik78 Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 ech znowu mi sie oberwało ,co oni chcą od mojej skromnej osoby :\\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horst Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Bocian - może łaskawie mi wytłumaczysz co zrobiłem złego? Nasz mauserek założył kretyński post, który nie powinien mieć miejsca a Ty zamiastupomniec jego, upominasz mnie i innych?Jestem zdumiony! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bocian Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Horst, nie traktuj tego osobiście. Mlody Mauser wyraził swoje zdanie, obojętnie czy było kretyńskie" czy nie. Uwaga typu Nudzi Ci się" była po prostu zbędna i prowokowała lawinę kolejnych zbędnych uwag.Podejrzewam że intencje Mlody Mauser mial jak najbardziej sluszne. Troche mial racji, ostatnio jest jakaś moda na wystawianie tyłka za okno. Wrzucacie foty z fantami, swoje namiary, info co wykopaliście ze szczegółami, ogłoszenia na giełdzie z elementami broni a potem krzyk i zgrzytanie zębami że wszyscy uważają nas za bandytów, są naloty na mieszkania i dziwne sytuacje.Jak na razie kolekcjonerstwo niektórych rzeczy nie jest zbyt legalne więc więcej instynktu samozachowawczego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mauser Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 A ja się z młodym zgadzam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.