Mlody Mauser Napisano 21 Styczeń 2006 Autor Napisano 21 Styczeń 2006 Czy nie jest idiotyzmem zamieszczanie zdjec ostrej amunicj na allegro swierzo po wykopaniu!?Przecierz widac ze sa pelne. a potem sie dziwia ze lapia tych co kopia ;/http://www.allegro.pl/show_item.php?item=82518657
pik78 Napisano 22 Styczeń 2006 Napisano 22 Styczeń 2006 Kolejny ,fascynujacy temat na Forum ,autorstwa 14-15 (?)letniego filozofa...:\\
Mlody Mauser Napisano 22 Styczeń 2006 Autor Napisano 22 Styczeń 2006 pik bo tymrazemm bana dostaniemy za klutnie.Wiec wyluzuj.Dalem ten temat bo to jest glupota wstawiac pelne ammo;/
pik78 Napisano 22 Styczeń 2006 Napisano 22 Styczeń 2006 No dobra ,tak, to ieodpowiedzialne" wystawiac takie fanty ,ale 3/4 broni i części na allegro tez nie wygląda na deko...pzdr pik :\\
Horst Napisano 22 Styczeń 2006 Napisano 22 Styczeń 2006 Dla mnie ten temat nie jest wart dyskusji, a założenie tego wątku jest nieporozumieniem... nudzi Ci się?
Bocian Napisano 22 Styczeń 2006 Napisano 22 Styczeń 2006 Juz kiedyś ostrzegałem, nie ma miejsca na pogaduchy w żadnym innym dziale niż Towarzyskie. Będę za to ścigał szczególnie ostro i dotyczy to głównie osób nowych na forum.obert8, valpurgius, Horstpik78 - nie prowokuj innych
pik78 Napisano 22 Styczeń 2006 Napisano 22 Styczeń 2006 ech znowu mi sie oberwało ,co oni chcą od mojej skromnej osoby :\\
Horst Napisano 22 Styczeń 2006 Napisano 22 Styczeń 2006 Bocian - może łaskawie mi wytłumaczysz co zrobiłem złego? Nasz mauserek założył kretyński post, który nie powinien mieć miejsca a Ty zamiastupomniec jego, upominasz mnie i innych?Jestem zdumiony!
Bocian Napisano 22 Styczeń 2006 Napisano 22 Styczeń 2006 Horst, nie traktuj tego osobiście. Mlody Mauser wyraził swoje zdanie, obojętnie czy było kretyńskie" czy nie. Uwaga typu Nudzi Ci się" była po prostu zbędna i prowokowała lawinę kolejnych zbędnych uwag.Podejrzewam że intencje Mlody Mauser mial jak najbardziej sluszne. Troche mial racji, ostatnio jest jakaś moda na wystawianie tyłka za okno. Wrzucacie foty z fantami, swoje namiary, info co wykopaliście ze szczegółami, ogłoszenia na giełdzie z elementami broni a potem krzyk i zgrzytanie zębami że wszyscy uważają nas za bandytów, są naloty na mieszkania i dziwne sytuacje.Jak na razie kolekcjonerstwo niektórych rzeczy nie jest zbyt legalne więc więcej instynktu samozachowawczego.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.