Skocz do zawartości

Idiotyzm

Mlody Mauser

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Czy nie jest idiotyzmem zamieszczanie zdjec ostrej amunicj na allegro swierzo po wykopaniu!?Przecierz widac ze sa pelne. a potem sie dziwia ze lapia tych co kopia ;/

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=82518657
Napisano
No dobra ,tak, to ieodpowiedzialne" wystawiac takie fanty ,ale 3/4 broni i części na allegro tez nie wygląda na deko...

pzdr pik :\\
Napisano
Juz kiedyś ostrzegałem, nie ma miejsca na pogaduchy w żadnym innym dziale niż Towarzyskie.
Będę za to ścigał szczególnie ostro i dotyczy to głównie osób nowych na forum.

obert8, valpurgius, Horst

pik78 - nie prowokuj innych
Napisano
Bocian - może łaskawie mi wytłumaczysz co zrobiłem złego? Nasz mauserek założył kretyński post, który nie powinien mieć miejsca a Ty zamiastupomniec jego, upominasz mnie i innych?

Jestem zdumiony!
Napisano
Horst, nie traktuj tego osobiście. Mlody Mauser wyraził swoje zdanie, obojętnie czy było kretyńskie" czy nie. Uwaga typu Nudzi Ci się" była po prostu zbędna i prowokowała lawinę kolejnych zbędnych uwag.

Podejrzewam że intencje Mlody Mauser mial jak najbardziej sluszne. Troche mial racji, ostatnio jest jakaś moda na wystawianie tyłka za okno. Wrzucacie foty z fantami, swoje namiary, info co wykopaliście ze szczegółami, ogłoszenia na giełdzie z elementami broni a potem krzyk i zgrzytanie zębami że wszyscy uważają nas za bandytów, są naloty na mieszkania i dziwne sytuacje.

Jak na razie kolekcjonerstwo niektórych rzeczy nie jest zbyt legalne więc więcej instynktu samozachowawczego.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie