osterode Posted January 21, 2006 Author Share Posted January 21, 2006 Witam!Może ktoś z kolegów spotkał się już z takim motywem lub też z tym skrótem OKKC ?Może jakaś organizaja kombatancka lub sportowa?Liczę na waszą pomoc.Pozdrowienia Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxikasek Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 a nie jest to pomoc zimowa. NA wzór krzyżackich sztandarów.Ale wrzuć ten skrót na google i zobacza co wyskoczy:-0od producenta noży, poprzez klub karate i kickboxing do organizacji cherleederek z Oklahomy :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
osterode Posted January 21, 2006 Author Share Posted January 21, 2006 Od google rozpocząłem poszukiwania. Podobnie jak kol. Maxikasek nic nie znalazłem. No chyba że były u nas faszyzujace cherleederki :D(fajnie by wyglądały w krzyżackich tunikach mini):DCo do wpinki WHW to jestem raczej na nie. Nie spotkałem się jeszcze z takim wzornictwem odznak pomocy zimowej no i ten skrót tak jakoś nie pasuje. A może ktoś ma zdjęcie zimówki tego kształtu i mógłby je wkleić na forum?Za wszelkie sugestie dziękuję.Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
osterode
Witam!
Może ktoś z kolegów spotkał się już z takim motywem lub też z tym skrótem OKKC ?
Może jakaś organizaja kombatancka lub sportowa?
Liczę na waszą pomoc.
Pozdrowienia
2 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.