osterode Napisano 21 Styczeń 2006 Autor Napisano 21 Styczeń 2006 Witam!Może ktoś z kolegów spotkał się już z takim motywem lub też z tym skrótem OKKC ?Może jakaś organizaja kombatancka lub sportowa?Liczę na waszą pomoc.Pozdrowienia
maxikasek Napisano 21 Styczeń 2006 Napisano 21 Styczeń 2006 a nie jest to pomoc zimowa. NA wzór krzyżackich sztandarów.Ale wrzuć ten skrót na google i zobacza co wyskoczy:-0od producenta noży, poprzez klub karate i kickboxing do organizacji cherleederek z Oklahomy :-)
osterode Napisano 21 Styczeń 2006 Autor Napisano 21 Styczeń 2006 Od google rozpocząłem poszukiwania. Podobnie jak kol. Maxikasek nic nie znalazłem. No chyba że były u nas faszyzujace cherleederki :D(fajnie by wyglądały w krzyżackich tunikach mini):DCo do wpinki WHW to jestem raczej na nie. Nie spotkałem się jeszcze z takim wzornictwem odznak pomocy zimowej no i ten skrót tak jakoś nie pasuje. A może ktoś ma zdjęcie zimówki tego kształtu i mógłby je wkleić na forum?Za wszelkie sugestie dziękuję.Pozdrawiam
Pytanie
osterode
Witam!
Może ktoś z kolegów spotkał się już z takim motywem lub też z tym skrótem OKKC ?
Może jakaś organizaja kombatancka lub sportowa?
Liczę na waszą pomoc.
Pozdrowienia
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.