Romo Napisano 9 Czerwiec 2003 Autor Napisano 9 Czerwiec 2003 Cześć mam prośbę jeżeli ktoś posiada 38 CX niech podzieli sie opiniami na temat tego wykrywacza mam dylemat kasa przyszła i nie wiem co wybrać Mirakla czy Bouty 4pozdrawiam
Dundee Napisano 9 Czerwiec 2003 Napisano 9 Czerwiec 2003 czesc Romomam Mirakla CX38 i chwale sobie (..poczytaj watek ajlepszy wykrywacz swiata??") Nie pomoge Ci w wyborze bo dopiero sie ucze" szukac, ale mam dosc pozytywne odczucia co do tego wyrobu.Pozdrawiam
Don Kichote Napisano 12 Czerwiec 2003 Napisano 12 Czerwiec 2003 Też mam Mirakla 38CX i mi osobiście bardzo się podoba. Cenię również dobry kontakt z producentem.Ostatnio nie chodziłem bo mam sesję letnią+ogradzanie działki.Ale może pod koniec czerwca pójdę w parę ciekawych miejsc.Pozdrawiam
Dundee Napisano 12 Czerwiec 2003 Napisano 12 Czerwiec 2003 Don Kichote ..a jak Ci sie pracuje z dyskryminacja?szczegolnie w dolnych zakresach skali (ustawienie 3-4)
Don Kichote Napisano 12 Czerwiec 2003 Napisano 12 Czerwiec 2003 Na takiej dyskryminacji bez problemów wyłapywał mi łuski na 30-40 cm w trybie all metal.Ostatnio zrobiłem się leniwy w kopaniu i chodzę przeważnie w trybie rozróżnianie metali. Łapie łuski i większe rzeczy stalowe.Kawałek (denko) dużej łuski artyleryjskiej (150-152mm) złapał mi w ten sposób bez problemów na ok.50-60 cm w ziemi.Tylko ten cholerny brak czasu :-(Pozdrawiam
Dundee Napisano 13 Czerwiec 2003 Napisano 13 Czerwiec 2003 jeszcze sie nie bawilem rozroznianiem metali w terenie wiec nie wiele powiem. Na sucho (piszczalka ustawiona na stole i machanie reka przed cewka) dziala niezle. Rozroznianie ustawione na 2-ke i kapsli, drobnych odlamkow nie lapie a monetki spoko. Ostatnio wlozylem 5groszy do kapsla i sprobowalem taki zestaw ...odrzucil mi to. No i teraz pytanie czy tak ma byc?
Gość Napisano 13 Czerwiec 2003 Napisano 13 Czerwiec 2003 Tak nie sprawdzałem. Zobaczę i odpowiem niestety dopiero we wtorek. Możesz spytać też producenta - pana Franciszka.pozdrawiam
Gość Napisano 6 Grudzień 2003 Napisano 6 Grudzień 2003 posiadam mirakl 38 i na razie jestem zadowolony kopię i kopię mam już fajne wyniki poszukiwań pozdrawiam
Gość Napisano 6 Grudzień 2003 Napisano 6 Grudzień 2003 posiadam od ok miesišca mirakl 38 i na razie jestem zadowolony kopię i kopię mam już fajne wyniki poszukiwań pozdrawiam
Monsun Napisano 10 Grudzień 2003 Napisano 10 Grudzień 2003 Może podacie jakieś namiary na producenta lub stronkę internetową?Z góry dziękiPozdrawiamMarcin
Dundee Napisano 10 Grudzień 2003 Napisano 10 Grudzień 2003 Monsunwyslalem Ci adres na maila (jeszcze by ktos wzial to za reklame :))))pozdro
skorpion000 Napisano 5 Kwiecień 2004 Napisano 5 Kwiecień 2004 Obecnie używam Mirakl 38 CX i naprawdę jest to dobry sprzęt.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.