Skocz do zawartości

mirakl

Romo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Cześć
mam prośbę jeżeli ktoś posiada 38 CX niech podzieli sie opiniami na temat tego wykrywacza mam dylemat kasa przyszła i nie wiem co wybrać Mirakla czy Bouty 4
pozdrawiam
Napisano
czesc Romo
mam Mirakla CX38 i chwale sobie (..poczytaj watek ajlepszy wykrywacz swiata??") Nie pomoge Ci w wyborze bo dopiero sie ucze" szukac, ale mam dosc pozytywne odczucia co do tego wyrobu.
Pozdrawiam
Napisano
Też mam Mirakla 38CX i mi osobiście bardzo się podoba. Cenię również dobry kontakt z producentem.
Ostatnio nie chodziłem bo mam sesję letnią+ogradzanie działki.
Ale może pod koniec czerwca pójdę w parę ciekawych miejsc.
Pozdrawiam
Napisano
Na takiej dyskryminacji bez problemów wyłapywał mi łuski na 30-40 cm w trybie all metal.
Ostatnio zrobiłem się leniwy w kopaniu i chodzę przeważnie w trybie rozróżnianie metali. Łapie łuski i większe rzeczy stalowe.
Kawałek (denko) dużej łuski artyleryjskiej (150-152mm) złapał mi w ten sposób bez problemów na ok.50-60 cm w ziemi.
Tylko ten cholerny brak czasu :-(
Pozdrawiam
Napisano
jeszcze sie nie bawilem rozroznianiem metali w terenie wiec nie wiele powiem. Na sucho (piszczalka ustawiona na stole i machanie reka przed cewka) dziala niezle. Rozroznianie ustawione na 2-ke i kapsli, drobnych odlamkow nie lapie a monetki spoko. Ostatnio wlozylem 5groszy do kapsla i sprobowalem taki zestaw ...odrzucil mi to.
No i teraz pytanie czy tak ma byc?
Napisano
Tak nie sprawdzałem. Zobaczę i odpowiem niestety dopiero we wtorek. Możesz spytać też producenta - pana Franciszka.

pozdrawiam
  • 5 months later...
Napisano
posiadam mirakl 38 i na razie jestem zadowolony kopię i kopię mam już fajne wyniki poszukiwań pozdrawiam
Napisano
posiadam od ok miesišca mirakl 38 i na razie jestem zadowolony kopię i kopię mam już fajne wyniki poszukiwań pozdrawiam
  • 3 months later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie