Skocz do zawartości

Co się stało z tematem PPSZ- kilka zdań

waldefryk

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Chciałem dodać ale wątek został zablokowany, przepraszam....... tylko kilka zdań:

No i wyszło szydło z worka.... komunacccp wątek o PPSZ tak się dobrze rozwijał , aż tu „masz babo placek” Koledzy na forum okazali się bezlitośni i bezduszni pisząc o „ wizytach ciemnych panów” „ handlu bronią” i takimi innymi podobnymi pierdołami.

Nie wiem czy zdążyłeś przeczytać w wątku zanim został usunięty , że większość
( życzliwych-) dających dobre rady na forum ma podobne zabawki pochowane gdzieś po stodołach.
Wyciągają je pewnie od czasu do czasu , aby sprawdzić czy nie toczy ich dalej korozja, ewentualnie co nieco przesmarować.

A jak przeczytali z jakie powodu post został usunięty, to pewnie zrywali boki ze śmiechu.

Głowa do góry – myślę, że wątek był ok. co najwyżej pod koniec poszedł w złym kierunku

PS
Prośba do Bociana o nie blokowanie tego wątku, już wszyscy z pewnością będą grzeczni a przysłowie że Polak najpierw działa potem myśli" nie będzie miało zastosowania w tym przypadku,

Pozdrawiam
Napisano
hehe zobaczcie jednym postem ,sprawilem ze komuna całą pewnie chate posprzątał ,ale wkręcacz ze mnie jest ,nawet sie nie pojawia na forum od tego czasu :DDDD
Komuno wróć ,ja tylko żartowałem

pzdr :O
Napisano
I pojawilem sie oto ja KOMUNACCCP:D

Na forum zagladam pare razy dziennie, ale jak nie ma ciekawiacego mnie tematu to nie pisze. A co do pokoju to zawsze mam porzadek:D Nie czepiajcie sie ociana" Poprosilem go o usuniecie, nie chce miec doczynienia ze Smerfami. POZDRAWIAM
Napisano
A nie mówiłem , że niektórzy będą mieli ubaw.
pik78 dowcipniś z Ciebie, a jak tam u Ciebie z porządkami??????????????
Hm............na pewno napiszesz że masz czyste sumienie ( jak zresztą większość na tym forum)........ żartowniś , gratuluję poczucia humoru.
A komunycccp mi żal żeście się tak jego czepili.
Napisano
Nio czesto sie mnie czepiaja:) ze wzgladu na moj nick:)) Dalem temat ZOMO i poprosilem o fotki to zaczely sie wyzwiska itp to jest chore i nie kulturalne, ale co poradze z niektorymi inaczej sie nie da. POZDRAWIAM
Napisano
Nigdy nie zmienie nicka!
myslacy inyaczej" niech dalej mysla inaczej i niech nie pisza tam gdzie ja pisze, a z reszta forum jest po to aby wyrazic swoja opinie na dany temat. Tylko kazda opinia powinna byc kulturalna itp, ale na tym forum duzo osob uwaza inaczej. Interesuje sie PRL itp, ale nie jestem KOMUNISTĄ!!!! Poprostu zbieram fanty zwiazane z PRL, CCCP, ZOMO, MO, ORMO, LWP, POLICJA, WP.

POZDRAWIAM
Napisano
Zgadza się, myślę że gdybyś zbierał militarkę z przed 39 r. to byłbyś uważany przez wszystkich za „normalnego” a tak to sam widzisz. Absolutnie jednak nie doradzam zmianę kierunku zainteresowania .......co do niektórych i tak nic nigdy nie trafi.
To tak jak to było w pewnym dowcipie , że niektórzy mają coś z rycerza ...............
( zakuty łeb) Przepraszam jeśli poczuli się dotknięci ... „ myślących inaczej”
Napisano
troche zbyt serio wziałes to do siebie co napisałem! Jednak tez sie mowi ,ze lepiej na zimne dmuchać! wszyscy z forum wiedzą a zwłaszcza ci cosie baewią w militarkę (miekka i tą hard-corowa) ,ze wpadki zwykle sa z blachych powodow ,a konsekwencje dosyc bolesna dla wielu osob takze z otoczenia! Osobiscie tez bylem bliski wtopy pzez Allegro i slanie fantow poza granice Polski ,byc moze pare osob z mojego otoczenia tez miałoby konkretne klopoty!
Jednak od jakiegos czasu mieszkanie sam sobie wysprzatalem ,nawet z łusek!
Tak jest bezpieczniej szanowny Komuno !

OBYWATELE ! UWAZAJCIE NA ALLEGRO I SLANIE PRZEDMIOTOW POZA POLSKE !!! TO NIC ZE SLESZ FANTY BEZPIECZNE ,ZANIM CI TO SPRAWDZA W EKSPERTYZACH BEDZIECIE MIEC REWIZJĘ ,KŁOPTY JAK COŚ JESZCZE ZNAJDĄ...

pzdr Tomi /piku
Napisano
Witam
I nie mam zamiaru zmieniac hobby:) Choc z czesci zrezygnowalem:) Mysle ze bedzie dobrze i nie bede mial wizyty z reszta moga przyjsc nic nie znajda:) Chyba ze relikty z ich przeszlosci( niechlubnej historii) tarcze, palki, kaski itp.

POZDRAWIAM

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie