langfuhr Posted January 17, 2006 Author Share Posted January 17, 2006 tak jak w temacie, a cytat z dzisiejszej gazety:Do trzech razy sztuka.To juz trzecia taka akcja w Gdyni w ciągu pięciu dni wczoraj na poczcie znów odkryto granat. przeprowadzona przez antyterrorystów akcja.... WSZYSTKIE TRZY PRZESYŁKI BYŁY WYSŁANE Z TORUNIA PRZEZ TĄ SAMĄ OSOBĘ....pozdrawiam tą drogą Jarosława Ł, 32 leniego mieszkańca dzielnicy Rubinkowo. Oj stary, 32 czy 12?przeciez wiadomo, że prześwietlają... Link to comment Share on other sites More sharing options...
langfuhr Posted January 17, 2006 Author Share Posted January 17, 2006 o najważniejszym zapomniałem, przesyłki do usa, a mi sie wydaje że nasza zawodowa etyka" zabrania ogałacania kraju z tego, co tu jeszcze zostało. dziś skorupy od granatów na których Cie złapano, a co poszło wcześniej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
żeton Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 Masz racje, tylko co t tą wodą bo nie wiem czy odkręcać kran.... POzdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
grove3 Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 dziś skorupy od granatów na których Cie złapano, a co poszło wcześniej?"No masz rację jutro to może nawet łuski od kałacha albo spadochronik od flary wysłać za granicę niedobry .Pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boruta Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 http://wiadomosci.wp.pl/wid,8155438,prasaWiadomosc.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
meloman Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 DZIŚ SKORUPAJUTRO ZAMEK KRÓLEWSKI!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darek419 Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 Pozdrowienia dla Jarka Ł.Chłopak nastawił się na hurt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darek419 Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 faustian z allegro,większy hurtownik on był. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liberator Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Raptem taka skorupka i wielka afera! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.