pik78 Napisano 15 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2006 Wszedłem w posiadanie zimowej,narzutki maskujacej Bundeschwery na ktorej poprzedni właśćiciel dorobił kilka dodatkowych plam maskujacych niebieskim mazakiem ,są to tylko 3 plamy ,wielkosci monet 5 zł ,ale jednak drażnią mnie !Jak je usunąć ? Czekam na pomysły !Wujku Dobra Rada pomoż :Dpzdr piku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imperorr Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 zdobadz ten mazak powinien miec napisany sklad latwiej wtedy dobrac rozpuszczalniklub sprubowac jakiegos wybielacza ale ryzyko ze tkanina nie przezyje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 15 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2006 nie ma szans z tym mazaczkiem ,słyszalem coś o srodku zwanym Ace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 Są specjalne dedykowane odplamiacze do róznych rodzajów plam, widziałem swego czasu w hipermarkecie taki do mazaków, ale niestety nie próbowałem. Możesz sprawdzić. PozdrawiamKrzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 15 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2006 Aha ,a mozesz podać blizsze namiary na ten hipermarket ,bo chyba jestesmy z tego samego miasta ,prawda panie Krzyśku:D??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 Właśnie dlatego nie podaję namiaru :D. Duży masz wybór hipermarketów? Półkę mam Ci podać? :)Nie pamiętam, ale gdzieś w dziale chemicznym były takie małe kolorowe pudełeczka. Poszukaj, może znajdziesz. PozdrawiamKrzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.