Hartmann Napisano 15 Styczeń 2006 Autor Napisano 15 Styczeń 2006 Witam!Kilka zdań na temat wczaorajszego Moto Weteran Bazar-u w Łodzi.A więc po kolei.Po pierwsze TKS , jako gwiazda dnia - zrobionu mu chyba milion zdjęć - chwała Jackowi Kopczyńskiemu za pracowitość i konsekwencję w działaniu.Po drugie - grupa Zelazny orzeł i inscenizacja sztabu - i Ich PIĘKNY generał - //fragment usuniety przez proteusa( bez urazy góralu ale chyba sam rozumiesz dlaczego, przy okazji pozdrowienia od proteusa i zajaca// - naprawdę REWELACJA To trzecie piesek w kubraczku MP.Reszta w dobrym standardzie , z kilkoma wyjątkami,Pozdrowienia dla Indii i Piotra - dobrze było WAS spotkać.Pozdrowienia dla Zająca i Proteusa - na usta ciśnie się jedno - Car był dobry , tylko urzędnicy wszystko popsuli.Po trzecie - za rok będzie jeszcze lepiej - Koper tak trzymać.HartPost został zmieniony ostatnio przez moderatora proteus 17:17 16-01-2006
Mecenas Napisano 15 Styczeń 2006 Napisano 15 Styczeń 2006 Szkoda tylko, że koło tego TKS-a biegały dwa wściekłe harty które gryzły wszystkich tych co wyszli za sznureczek... Bardzo fajna impreza, tak trzymać!
pik78 Napisano 15 Styczeń 2006 Napisano 15 Styczeń 2006 Hartman nie rozumiem z tym generałem i Żydem ...Ich PIĘKNY generał - w czasie wojny na widok takiego każdy Żyd brał brzytwę i podcinał sobie sam gardło..."to ze niby o co tu chodzi w tym porownaniu ?pzdr
Mlody Mauser Napisano 15 Styczeń 2006 Napisano 15 Styczeń 2006 Zaraz wrzuce wam fotki ale w linkach:]
obert8 Napisano 15 Styczeń 2006 Napisano 15 Styczeń 2006 ogolnie MWB byl udany TKS super a ceny kosmiczne jak zwykle))))))))))))))pzdr
endrju241 Napisano 15 Styczeń 2006 Napisano 15 Styczeń 2006 No ogółem to było nieźle.Niestety nie popisałem sie i nie naładowałem akumulatorków w aparacie przed MWB,dla tego narazie wrzuce dwie fotki.reszte jutro od kumpla wezme.co do tej BMW to cena przystepna 25 000 ......niestety euro
hecer Napisano 15 Styczeń 2006 Napisano 15 Styczeń 2006 wpełni zgadzam sie z MECENASEM!!! ci co wystawili tks powinni go zapakować w papier pakowy-nie można było podejść sprawdzić jak wygląda w środku,a co śmieszniejsze to to,że zakryli silnik kocem (po co?)gbury i tyle--foty bym wstawił ale nie wiem jak zmniejszyć kb. poza tym było zaj...!!!
Mlody Mauser Napisano 15 Styczeń 2006 Napisano 15 Styczeń 2006 http://img398.imageshack.us/img398/5637/wykopki0015bx.jpg
Mlody Mauser Napisano 15 Styczeń 2006 Napisano 15 Styczeń 2006 http://img372.imageshack.us/img372/1431/wykopki0139pp.jpg
janek5 Napisano 15 Styczeń 2006 Napisano 15 Styczeń 2006 dajcie znac jak załadowac zdjecia a podesle troche!janczar5@op.pl
Hartmann Napisano 15 Styczeń 2006 Autor Napisano 15 Styczeń 2006 Do pik.Bez jakichkolwiek podtekstów.Po prostu generał zagrany przez człowieka z Żelaznego Orła był WZORCOWY.Nie widziałem jeszcze nigdy tak rewelacyjnej roli.Zimny złowieszczy Niemiec.Dla mnie Rewelacja
Hartmann Napisano 15 Styczeń 2006 Autor Napisano 15 Styczeń 2006 W kwestii środka " TKS-a.Kak to mówią - przyjdzie czas , przyjdzie i jedzenie - powolutku i bez emocji . Jak będzie zrobiony środek i właściciel TKS-a uzna iż jest co pokazać , środek będzie pokazany.Nie nerwowo - Za rok pooglądacie.Hart
rorvik Napisano 15 Styczeń 2006 Napisano 15 Styczeń 2006 A mi się na MWB bardzo podobało - gwiazda (w właściwie gwiazdeczka:) przepiękna i z widokami na lepiej. Tylko nie berdzo rozumiem po co ktoś strzelał z bombardy???;)A co do cen t w porównaniu np z Kołem to w kilku przypadkach się miło rozczarowałem.r
fbatekb Napisano 15 Styczeń 2006 Napisano 15 Styczeń 2006 + sporo ciekawych rzeczy do obejrzenia ewentualnie kupienia+ bardzo sympatyczne i życzliwe osoby z grup rekonstrukcji i nie tylko+ wspaniały niemiecki generał+ TKS- nie mogłem przejść i się dopchać do stoisk tyle ludzi (ale jakoś sobie radziłem) :D- wysokie ceny jak dla mnie- miałem nadzieje szczerze mówiąc, że kupie sobie gazetkę ODKRYWCA w tańszej cenie, kilka sztuk a pani sprzedająca opuściła mi 50groszy:)- zimne kiełbaski na stoisku z jedzonkiem- brak biletów ulgowychOgólnie impreza na 4- ale napewno warta zachodu ( w tym przypadku podróży z Warszawy pociągiem)Ps. Podziękowania dla mojej dziewczyny, która nieCIERPLIWIE latała za mną po halach :)fbatekb
julia Napisano 15 Styczeń 2006 Napisano 15 Styczeń 2006 Na poczatku to dziekuje mojemu poszukiwaczowi za zabranie mniePo raz pierwszy w zyciu zdarzyło mi sie byc na takiej militarnej imprezie Podobało mi sie ze ludzie ogolnie byli mili i cierpliwie mi tłumaczyli co do czego słuzy. Przeszkadzały mi te tłumy bo nie powiem , moj mezczyzna latał i robił zdjecia a ja troche zdezorientowana nie wiedziałam co robic, w efekcie czego zdarzało mi sie stanac jak krowa.. i ludzie niesympatycznie mnie przepychali...rekonstrukcje..przedstawione bombowo.. nie widziałam nigdy z bliska takich.. pojazdów.. karabinów.Co do jedzonka , było zimne..Ogólnie .. moze wielkiego bakcyla nie złapałam ale spodobało mi sie wiec... za tydziań jade do Modlina :D:D
Mecenas Napisano 15 Styczeń 2006 Napisano 15 Styczeń 2006 Ależ Leszlu, ja jestem całkowicie spokojny i w pełni rozumiem i przymuję do wiadomości intencje właściciela. Mnie to wcale nie przeszkadza i nie odbieram tego jako gburostwa...
Jacek P Napisano 15 Styczeń 2006 Napisano 15 Styczeń 2006 A co to za dziewczynki na drugim zdjeciu od gory? Szkoda ze fotka bez zoom'u :-))))
akagi Napisano 15 Styczeń 2006 Napisano 15 Styczeń 2006 W kwestii paru zdjęć - ale nie liczcie na wiele :)))7 AA na swojej ekspozycji
akagi Napisano 15 Styczeń 2006 Napisano 15 Styczeń 2006 przyjaźń polsko-niemiecka czy po prostu spotkało sie dwóch znajomych?
akagi Napisano 15 Styczeń 2006 Napisano 15 Styczeń 2006 ekspozycja wrześniowa - Bofors wz.36 z kolekcji p. Jerzego Murgrabiego.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.