Skocz do zawartości

Moto Weteran Bazar 2006

Hartmann

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam!
Kilka zdań na temat wczaorajszego Moto Weteran Bazar-u w Łodzi.
A więc po kolei.
Po pierwsze TKS , jako gwiazda dnia - zrobionu mu chyba milion zdjęć - chwała Jackowi Kopczyńskiemu za pracowitość i konsekwencję w działaniu.
Po drugie - grupa Zelazny orzeł i inscenizacja sztabu - i Ich PIĘKNY generał - //fragment usuniety przez proteusa( bez urazy góralu ale chyba sam rozumiesz dlaczego, przy okazji pozdrowienia od proteusa i zajaca// - naprawdę REWELACJA
To trzecie piesek w kubraczku MP.
Reszta w dobrym standardzie , z kilkoma wyjątkami,
Pozdrowienia dla Indii i Piotra - dobrze było WAS spotkać.
Pozdrowienia dla Zająca i Proteusa - na usta ciśnie się jedno - Car był dobry , tylko urzędnicy wszystko popsuli.
Po trzecie - za rok będzie jeszcze lepiej - Koper tak trzymać.
Hart

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora proteus 17:17 16-01-2006
  • Odpowiedzi 63
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Szkoda tylko, że koło tego TKS-a biegały dwa wściekłe harty które gryzły wszystkich tych co wyszli za sznureczek...

Bardzo fajna impreza, tak trzymać!
Napisano
Hartman nie rozumiem z tym generałem i Żydem ...Ich PIĘKNY generał - w czasie wojny na widok takiego każdy Żyd brał brzytwę i podcinał sobie sam gardło..."to ze niby o co tu chodzi w tym porownaniu ?

pzdr
Napisano

No ogółem to było nieźle.Niestety nie popisałem sie i nie naładowałem akumulatorków w aparacie przed MWB,dla tego narazie wrzuce dwie fotki.reszte jutro od kumpla wezme.

co do tej BMW to
cena przystepna 25 000 ......niestety euro

Napisano
wpełni zgadzam sie z MECENASEM!!! ci co wystawili tks powinni go zapakować w papier pakowy-nie można było podejść sprawdzić jak wygląda w środku,a co śmieszniejsze to to,że zakryli silnik kocem (po co?)gbury i tyle--foty bym wstawił ale nie wiem jak zmniejszyć kb. poza tym było zaj...!!!
Napisano
Do pik.
Bez jakichkolwiek podtekstów.Po prostu generał zagrany przez człowieka z Żelaznego Orła był WZORCOWY.Nie widziałem jeszcze nigdy tak rewelacyjnej roli.Zimny złowieszczy Niemiec.Dla mnie Rewelacja
Napisano
W kwestii środka " TKS-a.
Kak to mówią - przyjdzie czas , przyjdzie i jedzenie - powolutku i bez emocji . Jak będzie zrobiony środek i właściciel TKS-a uzna iż jest co pokazać , środek będzie pokazany.Nie nerwowo - Za rok pooglądacie.
Hart
Napisano
A mi się na MWB bardzo podobało - gwiazda (w właściwie gwiazdeczka:) przepiękna i z widokami na lepiej. Tylko nie berdzo rozumiem po co ktoś strzelał z bombardy???;)
A co do cen t w porównaniu np z Kołem to w kilku przypadkach się miło rozczarowałem.

r
Napisano
+ sporo ciekawych rzeczy do obejrzenia ewentualnie kupienia
+ bardzo sympatyczne i życzliwe osoby z grup rekonstrukcji i nie tylko
+ wspaniały niemiecki generał
+ TKS

- nie mogłem przejść i się dopchać do stoisk tyle ludzi (ale jakoś sobie radziłem) :D
- wysokie ceny jak dla mnie
- miałem nadzieje szczerze mówiąc, że kupie sobie gazetkę ODKRYWCA w tańszej cenie, kilka sztuk a pani sprzedająca opuściła mi 50groszy:)
- zimne kiełbaski na stoisku z jedzonkiem
- brak biletów ulgowych

Ogólnie impreza na 4- ale napewno warta zachodu ( w tym przypadku podróży z Warszawy pociągiem)
Ps. Podziękowania dla mojej dziewczyny, która nieCIERPLIWIE latała za mną po halach :)
fbatekb
Napisano
Na poczatku to dziekuje mojemu poszukiwaczowi za zabranie mnie

Po raz pierwszy w zyciu zdarzyło mi sie byc na takiej militarnej imprezie

Podobało mi sie ze ludzie ogolnie byli mili i cierpliwie mi tłumaczyli co do czego słuzy. Przeszkadzały mi te tłumy bo nie powiem , moj mezczyzna latał i robił zdjecia a ja troche zdezorientowana nie wiedziałam co robic, w efekcie czego zdarzało mi sie stanac jak krowa.. i ludzie niesympatycznie mnie przepychali...
rekonstrukcje..przedstawione bombowo.. nie widziałam nigdy z bliska takich.. pojazdów.. karabinów.
Co do jedzonka , było zimne..

Ogólnie .. moze wielkiego bakcyla nie złapałam ale spodobało mi sie wiec... za tydziań jade do Modlina :D:D
Napisano
Ależ Leszlu, ja jestem całkowicie spokojny i w pełni rozumiem i przymuję do wiadomości intencje właściciela. Mnie to wcale nie przeszkadza i nie odbieram tego jako gburostwa...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie