ampm Napisano 14 Styczeń 2006 Autor Napisano 14 Styczeń 2006 czy ten guzik który znalazłem u siebie w domu to jakis guzik kolekcjonerski czy jakis młody guzik z prlu bo gdzies czytalem ze bez korony to prl z jakiego okresu pochodzi i czy to guzik wojskowy czy cywilny z tyłu ma litery: k s wkółkach
skumin Napisano 19 Styczeń 2006 Napisano 19 Styczeń 2006 Zdecydowanie to nie orzeł- widać harakterystyczną laskę z dwoma wężami..czyli coś z lekarza..
foni1969 Napisano 18 Styczeń 2006 Napisano 18 Styczeń 2006 Może zrób zdjęcie a nie skan bo tu nic nie widać.
ampm Napisano 19 Styczeń 2006 Autor Napisano 19 Styczeń 2006 heh ja myslalem ze to orzeł ze to z boku niby skrzydła ale niezle mnie ten guzik wciagnął nie powiem fajnne hobby dzieki
Pytanie
ampm
czy ten guzik który znalazłem u siebie w domu to jakis guzik kolekcjonerski czy jakis młody guzik z prlu bo gdzies czytalem ze bez korony to prl z jakiego okresu pochodzi i czy to guzik wojskowy czy cywilny z tyłu ma litery: k s wkółkach
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.