adi72 Posted January 13, 2006 Author Share Posted January 13, 2006 Witam.Znalazłem na strychu taki plecak. Sądzę że niemiecki.Co myślicie o tym, tym bardziej że kody nie do końca są czytelne.Model,producent,lata produkcji...Z góry Dzięki i Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mietek Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 D-ringi z przodu jak najbardziej pasuja.Plecak jest z okresu gdy uzywano A-ramy. Nie dalo sie nosic na raz A-ramy i plecaka podpietego pod szelki.Podpinano wiec plecak do szelek, zas na zewnatrz plecaka z tylu doczepiano A-rame, wlasnie do tych D-ringow ( 2 gora i 2 na dole). Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi72 Posted January 14, 2006 Author Share Posted January 14, 2006 Witam. Dzięki fanatyk6 za reakcję na moje pytanie. Faktycznie podobny taki jakiś :),znalazleś jeszcze może coś ciekawego?Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi72 Posted January 13, 2006 Author Share Posted January 13, 2006 Witam.Znalazłem na strychu taki plecak. Sądzę że niemiecki.Co myślicie o tym, tym bardziej że kody nie do końca są czytelne.Model,producent,lata produkcji...Z góry Dzięki i Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi72 Posted January 13, 2006 Author Share Posted January 13, 2006 Fotka 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sachaj Posted January 14, 2006 Share Posted January 14, 2006 mam pytanko bardzo fajna ta stronka http://www.germanmilitaria.com/ jest moze jakis odpowiednik do polskich militariów sachaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
kot05 Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 wyglada na niemiecki wehrmachtu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi72 Posted January 13, 2006 Author Share Posted January 13, 2006 Słabo czytelne bicia:RB.Nr.O/0365/...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanatyk6 Posted January 14, 2006 Share Posted January 14, 2006 coś wygrzebałem :http://www.andersonmilitaria.com/Web_Pages/misc/worldwars/worldwars.htmten pleckaczek , kliknij na more fotos. raczej ten sam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanatyk6 Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 http://www.germanmilitaria.com/Heer/photos/H06351.htmlpewnie jakaś odmiana niemieckiego plecaku z II WS. numery Rb sie zgadzaja z tymi z epoki. masz tam ich znaczenie wyjasnione (mam nadzieje że znasz język szekspira). jakby co to pisz. tylko te d ringi z przodu się nie zgadzają... może zaraz coś jeszcze wygrzebię.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
imperorr Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 podobny do plecaka bojowego z konca wojnyoliwkozielony z czarnymi skórzanymi wykończeniami mocowanie dla szelek piechoty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
adi72
Witam.Znalazłem na strychu taki plecak. Sądzę że niemiecki.Co myślicie o tym, tym bardziej że kody nie do końca są czytelne.
Model,producent,lata produkcji...
Z góry Dzięki i Pozdrawiam.
10 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.