mat Posted January 13, 2006 Author Share Posted January 13, 2006 Szanowni koledzy.Czy ktoś pomoże w identyfikacji tej blaszki?Widoczne litery to: B---K SS Kp 236 i poniżej 26 i prawdopodobnie 0 grupa krwi.Może ktoś sobie skojarzy jakie litery są niewidoczne.Byłbym bardzo wdzięczny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mat Posted April 10, 2007 Author Share Posted April 10, 2007 Upłynął rok, może jednak ktos spotkał podobne bicie na nieśmiertelniku i mi cos podpowie? pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mat Posted April 9, 2006 Author Share Posted April 9, 2006 Witam.Chciałbym odświeżyć ten temat.Może po czasie ktoś trafił na podobne bicia na bleszce? Bo ja tej zagadki nie jestem w stanie rozszyfrować.Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
mat
Szanowni koledzy.Czy ktoś pomoże w identyfikacji tej blaszki?Widoczne litery to: B---K SS Kp 236 i poniżej 26 i prawdopodobnie 0 grupa krwi.Może ktoś sobie skojarzy jakie litery są niewidoczne.Byłbym bardzo wdzięczny.
2 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.