ubenfurer Napisano 12 Styczeń 2006 Autor Napisano 12 Styczeń 2006 Witam.Zdaje się niemiecka.Ale potrzebuje więcej informacji .Dziękuję z góry za pomoc.pozdrawiam
leszek69 Napisano 31 Maj 2006 Napisano 31 Maj 2006 zdjęcie pożyczyłem ,bo guzik się rozpadł przy oczyszczeniu ,właściciel zdjęcia HU13ERT dał opis{nawet w ostatnim Odkrywcy były opisy tego wzoru orła}dzięki za pomoc,pozdrawiam.L.
ubenfurer Napisano 30 Maj 2006 Autor Napisano 30 Maj 2006 Sory ale ta szabelka nie jest moja.Wziąłem ją od takiego typa bo chciałem ją mu oczyścić.Nie stać mnie na zakup takiego fanta więc chciałem mieć taką satysfakcję że mu ją tylko podczyszczę.Nie wiem co się dalej z nią dzieje ale z tego co pamiętam to ją sprzedał -za ile?? nie wiem:(pozdrawiam
ubenfurer Napisano 12 Styczeń 2006 Autor Napisano 12 Styczeń 2006 Witam.Zdaje się niemiecka.Ale potrzebuje więcej informacji .Dziękuję z góry za pomoc.pozdrawiam
ubenfurer Napisano 12 Styczeń 2006 Autor Napisano 12 Styczeń 2006 Od rękojeści do połowy ostrza widoczne ładne wzory...proszę o pomoc.
leszek69 Napisano 30 Maj 2006 Napisano 30 Maj 2006 dzęki za odpisanie.Jeśli szabla pruska to prz okazji zapytam o linka do mundurów pruskich,właśnie dzisiaj trafiłem guzik w lesie i niestety jest w złym stanie,do identyfikacji potrzebuje wzór.pozdrawiam
Pytanie
ubenfurer
Witam.Zdaje się niemiecka.Ale potrzebuje więcej informacji .
Dziękuję z góry za pomoc.
pozdrawiam
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.