tasiu1 Napisano 11 Styczeń 2006 Autor Napisano 11 Styczeń 2006 Witam. Jestem w posiadaniu takiej niby plakietki wykonanej z tworzywa o wymiarach 10x46mm. Co to może być?? Z góry dziękuje za informacje.tasiu1
tasiu1 Napisano 11 Styczeń 2006 Autor Napisano 11 Styczeń 2006 Witam. Jestem w posiadaniu takiej niby plakietki wykonanej z tworzywa o wymiarach 10x46mm. Co to może być?? Z góry dziękuje za informacje.tasiu1
Boruta Napisano 12 Styczeń 2006 Napisano 12 Styczeń 2006 Zważywszy na moją mikrą znajomość niemieckiego, ja bym to tłumaczył tak: Rosjanie - obóz.Pozdrawiam
osterode Napisano 12 Styczeń 2006 Napisano 12 Styczeń 2006 To może ja dodam coś od siebie czego Tasiu1 nie napisał. Plakietka ta została podniesiona na terenie stalagu Hohenstein.Widziałem ją setki razy, ale dopiero teraz wpadło mi do głowy że może to być tabliczka informacyjna z szafki z kluczami.Pozdrawiam
Pytanie
tasiu1
Witam. Jestem w posiadaniu takiej niby plakietki wykonanej z tworzywa o wymiarach 10x46mm. Co to może być?? Z góry dziękuje za informacje.
tasiu1
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.