Skocz do zawartości

wykrywka

pascal

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam!zbliza sie wiosna a ja nadal nie mam pojecia jaki wykrywacz sobie sprezentowac.chcialbym cos uniwersalnego na monetli dbnice i cos wiekszego ale nie czolgi(zart)nie wiem do jakiej kwoty moze do 800zl.Mozecie mi jakies doradzic?Czytam o roznych i sam juz nie wiem.prosze o porade
Napisano
Witam.
Skorzystaj z wyszukiwarki. Już tyle razy było to młócone, że można by pracę doktorancką napisać na ten temat.
Pozdrawiam
Kopi
Napisano
Wyszukiwarka jak narazie jest chyba padnięta".
Pascal:
Jeżeli wskazanie na kolor to poszukaj sobie w postach o wykrywaczach: Rutus i Ace 250.

Pozdrawiam
Napisano
Witam - he he to odwrotnie jak ja. Bo ja już wiem co, a jeszcze nie mam kasy. Wybrałem Garret Ace 250 - sprzęt wybitnie na kolorową drobnicę.

Pozdrawiam
J23
Napisano
Jak na początek to też polecam ACE250 można też coś dozbierać i kupić coś lepszego w granicach 1500zł Minelab Musk. Adv. solidny sprzęt:))lub Cibolkę tesoro 1550 ma co trzeba.
Napisano
Witam.
U mnie działają dwie stara i ta nowa. Ale dlaczego nie działa u wszystkich to nie wiem - może admin się wypowie w temacie.
Pozdrawiam
Kopi
Napisano
Witam.
DObra nie szukaj na wyszukiwarce tylko przejrzyj 100 lub więcej takich jak twoje postów.
I nie ma tu cienia zgryźliwości z mojej strony, po prostu wszystko już zostało napisane w temacie a ciągle pojawiają sie posty typu nie wiem co mam kupić - poradźcie. Wystarczy usiąść i na spokojnie przejrzeć to co jest na tym i innych forach.
Pozdrawiam
Kopi
Napisano
ale to normalne ze pojawiaja sie nowe posty o podobnych tematach,ale kazdy chce by mu doradzil konkretnie mu a nie czytal jak ktos komus doradza.:):)
dzieki za wszystkie teksty poprostu mam wyobrazenie co chce ale chce by ktos powiedzial o swoim sprzecie-bym mogl sprecyzowac to co mi potrzeba:)pozdrowka

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie