Domino(*) Napisano 7 Styczeń 2006 Autor Napisano 7 Styczeń 2006 Witam!Chciałbym się dowiedzieć gdzie znajdował się urząd meldunkowy o kodzie M 332?Pozdrawiam
woojec Napisano 8 Styczeń 2006 Napisano 8 Styczeń 2006 WITAM To może przy okazji również i ja dowiem się , co oznacza literka F .Całe bicie to :R A D 11/106/F06/M231Kiedyś słyszałem , że F oznacza Frau ???Pozdrawiam - WOOJEC -
Domino(*) Napisano 8 Styczeń 2006 Autor Napisano 8 Styczeń 2006 Może jakiś żenski, kiedyś czytałem o tym na jakieś zagranicznej stronce?Dzięki za pomoc, juz sie wszystkeigo dowiedziałem.Pozdrawiam
Domino(*) Napisano 7 Styczeń 2006 Autor Napisano 7 Styczeń 2006 Witam!Chciałbym się dowiedzieć gdzie znajdował się urząd meldunkowy o kodzie M 332?Pozdrawiam
Domino(*) Napisano 7 Styczeń 2006 Autor Napisano 7 Styczeń 2006 Mam również pytanie co oznaczało K na niesmiertelniku RAD.
maxikasek Napisano 8 Styczeń 2006 Napisano 8 Styczeń 2006 literka F przy nr zołnierza oznacza ochotnika.
coriolan Napisano 7 Styczeń 2006 Napisano 7 Styczeń 2006 Co do litery K - przeglądnij wszystkie tutaj:http://www.emarken.de/marken.php?grp=1&ugrp=8W tej grupie nieśmiertelników sa zarówno Krad/Kraftrader/schutze - czyli motocykliści-strzelcy jak i RAD /Radfahrer/. Bataliony Kradschtzen znajdziesz w lexikon-der-wehramacht jako oddziały szybkie piechoty /schnelle Truppen/
maxikasek Napisano 7 Styczeń 2006 Napisano 7 Styczeń 2006 Domino chodzi o literkę k na niesmiertelniku RAD-owskim.
Pytanie
Domino(*)
Chciałbym się dowiedzieć gdzie znajdował się urząd meldunkowy o kodzie M 332?
Pozdrawiam
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.