obert8 Napisano 5 Styczeń 2006 Autor Napisano 5 Styczeń 2006 prosze o pomoc w identyfikacji blaszek ta okragla wykonana z cynku owalna z aluminium dziekuje za pomoc pzdr
obert8 Napisano 5 Styczeń 2006 Autor Napisano 5 Styczeń 2006 prosze o pomoc w identyfikacji blaszek ta okragla wykonana z cynku owalna z aluminium dziekuje za pomoc pzdr
Domino(*) Napisano 5 Styczeń 2006 Napisano 5 Styczeń 2006 A czy to owalne nie bedzie nieśmiertelnikiem francuskim?
Raned Napisano 5 Styczeń 2006 Napisano 5 Styczeń 2006 Pierwszy to nieśmiertelnik rumuński z I wojny, mam ich kilkanaście ale tego wzoru nie.Drugi to nieśmiertelnik francuski, również I wojna.Gratuluję znalezisk.
Raned Napisano 6 Styczeń 2006 Napisano 6 Styczeń 2006 C7 to siódma kompania, 385 to numer żołnierza. Nie wiem co oznacza K.1.C.
obert8 Napisano 5 Styczeń 2006 Autor Napisano 5 Styczeń 2006 dziekuje za pomoc i pozdrawiam niestety nie ja je wykopalem a moze ktos wie co oznaczaly litery na tym rumunskim K.1.C a pod spodem C7 Raned moze ty cos bedziesz wiedzial pzdr
Pytanie
obert8
prosze o pomoc w identyfikacji blaszek ta okragla wykonana z cynku owalna z aluminium dziekuje za pomoc pzdr
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.