kudlaty Napisano 4 Styczeń 2006 Share Napisano 4 Styczeń 2006 heh j35, wiesz co to znaczy wachania nastrojów" kobiety podczas wiadomego stanu ? :D mało tego że nie moge pokopać w doniczkach to jeszcze część fantów wyprowadza się do piwnicy :( pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j35 Napisano 4 Styczeń 2006 Share Napisano 4 Styczeń 2006 Oj popał ty w kałabaniu:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boguś Napisano 4 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2006 Panowie,to jakby co to dajcie znać na priva.Ja sie dostosuję,tak dla towarzystwa,pokopać mogę,nie będziecie musieli przemęczać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boguś Napisano 4 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2006 przemęczać się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 5 Styczeń 2006 Share Napisano 5 Styczeń 2006 A to czytaliście?Wszelkie umawanie się i "pogaduchy dozwolone sa w działach Towarzyskie i Spotkania, Integracje."Wątek przenoszę do Spotkań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boguś Napisano 6 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2006 Sorry,Bocian,samo tak wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek4 Napisano 10 Styczeń 2006 Share Napisano 10 Styczeń 2006 Cześć boguś nasza propozycja dalej aktualna czekamy tylko jak się troche cieplej zrobipozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boguś Napisano 10 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 10 Styczeń 2006 Witam,dzięki za wiadomość maniek,jak na razie nie zapowiada się na ocieplenie,ja czekam z niecierpliwością.Maniek ja nie mam wykrywki ,nie kupie bo niewiem jaką ,a poza tym chciałbym najpierw co i jak ,a potem zdecyduję,pozdo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek4 Napisano 10 Styczeń 2006 Share Napisano 10 Styczeń 2006 Nie przesadzaj byliśmy w lesie w niedziele nie bylo tak żle .No to do roztopowpozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 11 Styczeń 2006 Share Napisano 11 Styczeń 2006 witam Ja w zeszłym roku chodziłem w lasach za Rychtalem w stronę Kępna i w zasadzie lipa. Jedynie co znalazłem to guziczek chyba angielski i kilka fenolków. Gdybyście nie mieli nic przeciw chętnie bym się przyłączył do ekipy. Jestem z Brzegu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leserek Napisano 11 Styczeń 2006 Share Napisano 11 Styczeń 2006 wyrzuc go drzwiami to wlezie oknem, ten general...snieg na twoim wysypisku?? mnie juz nosi...pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek4 Napisano 11 Styczeń 2006 Share Napisano 11 Styczeń 2006 czść!Generał miejsce dobre jeśli chodzi o Rychtal ale z moich informacji i z rozmow z tam bylcami wynika ,że kierować powinieneś się nie na Kępno tylko na poł-zach (Radzewice-Dziadowa Kloda) tam broniła się 269 DP.NIE MAMY NIC PRZECIWKO przynajmniej ja .pozdro.GPR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leserek Napisano 22 Styczeń 2006 Share Napisano 22 Styczeń 2006 drodzy namyslowianie, wiec moze i ja czasem podjade do was by wspolnie pokopac? mam niedaleko, bo z kluczborka.zreszta i tak czasem wjezdzam na wasz teren :)pozdro tom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek4 Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 Witam!Leserek z Namysłowa tak naprawde jest tylko boguś .My też jeżdzimy tam pokopać (oczywiście na zaproszenie!)pozdr.GPR Oleśnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boguś Napisano 22 Marzec 2006 Autor Share Napisano 22 Marzec 2006 Witam,i już póściło byłem dzisiaj,jest ekstra ,gdzieniegdzie cieńka warstwa śniegu,ale ziemia miękka!!!.może coś pomyślimy.Może sobota lub niedziela?.Pozdro boguś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boguś Napisano 22 Marzec 2006 Autor Share Napisano 22 Marzec 2006 bogus1957@vp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boguś Napisano 23 Marzec 2006 Autor Share Napisano 23 Marzec 2006 maniek4,ponawiam zaproszenie także.Także dla kudłatego i pozostałych,odezwijcie się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek4 Napisano 27 Marzec 2006 Share Napisano 27 Marzec 2006 Witaj !Zaproszenie oczywiście przyjmujemy . My już pierwsze wbicia łopaty mamy za sobą i to z niezłym skutkiem(gratulacje Kudlaty).W niadziele 02,04, planujemy wyjazd na połnoc .Do Namyslowa wybieramy się dopiero 08,04.pozdrawiamy GPR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek4 Napisano 27 Marzec 2006 Share Napisano 27 Marzec 2006 boguś moj meil magneto2@op.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boguś Napisano 7 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2006 maniek4,wysłałem wiadomość.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.