Skocz do zawartości

Namysłow-okolice

boguś

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
heh j35, wiesz co to znaczy wachania nastrojów" kobiety podczas wiadomego stanu ? :D mało tego że nie moge pokopać w doniczkach to jeszcze część fantów wyprowadza się do piwnicy :(
pozdro
Napisano
Panowie,to jakby co to dajcie znać na priva.Ja sie dostosuję,tak dla towarzystwa,pokopać mogę,nie będziecie musieli przemęczać.
Napisano
A to czytaliście?

Wszelkie umawanie się i "pogaduchy dozwolone sa w działach Towarzyskie i Spotkania, Integracje."

Wątek przenoszę do Spotkań.
Napisano
Witam,dzięki za wiadomość maniek,jak na razie nie zapowiada się na ocieplenie,ja czekam z niecierpliwością.Maniek ja nie mam wykrywki ,nie kupie bo niewiem jaką ,a poza tym chciałbym najpierw co i jak ,a potem zdecyduję,pozdo.
Napisano
witam
Ja w zeszłym roku chodziłem w lasach za Rychtalem w stronę Kępna i w zasadzie lipa. Jedynie co znalazłem to guziczek chyba angielski i kilka fenolków. Gdybyście nie mieli nic przeciw chętnie bym się przyłączył do ekipy. Jestem z Brzegu.
Napisano
czść!
Generał miejsce dobre jeśli chodzi o Rychtal ale z moich informacji i z rozmow z tam bylcami wynika ,że kierować powinieneś się nie na Kępno tylko na poł-zach (Radzewice-Dziadowa Kloda) tam broniła się 269 DP.NIE MAMY NIC PRZECIWKO przynajmniej ja .
pozdro.GPR
  • 2 weeks later...
Napisano
drodzy namyslowianie, wiec moze i ja czasem podjade do was by wspolnie pokopac? mam niedaleko, bo z kluczborka.
zreszta i tak czasem wjezdzam na wasz teren :)
pozdro tom
Napisano
Witam!
Leserek z Namysłowa tak naprawde jest tylko boguś .My też jeżdzimy tam pokopać (oczywiście na zaproszenie!)
pozdr.
GPR Oleśnica
  • 1 month later...
Napisano
Witam,i już póściło byłem dzisiaj,jest ekstra ,gdzieniegdzie cieńka warstwa śniegu,ale ziemia miękka!!!.może coś pomyślimy.Może sobota lub niedziela?.Pozdro boguś.
Napisano
Witaj !
Zaproszenie oczywiście przyjmujemy . My już pierwsze wbicia łopaty mamy za sobą i to z niezłym skutkiem(gratulacje Kudlaty).W niadziele 02,04, planujemy wyjazd na połnoc .Do Namyslowa wybieramy się dopiero 08,04.
pozdrawiamy GPR
  • 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie