radar_w Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 witam. wpadł mi taki oto hełmik. bardzo proszę o pomoc w jego odnowieniu. może ktoś wie jak dorobić fasunek, kolor na hełm, czy likwidować ślady po odłamkach? bardzo proszę o opinie i informację
radar_w Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 na tym zdjęciu przedstawiam otwory wlotowe odłamków ( tak podejrzewam). jakiemuś FJ chyba trochę nie było do śmiechu po takim trafieniu
dect Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 WitamJa bym zostawil tak jak jest - takie moje subiektywne odczucie... Ladny i wyglada, ze w dobrym stanie (nie sypie sie), ale to juz Twoja decyzja - jest paru takich co go moga na nogi postawic, jak chcesz, daj znac na priva to pogadamy.Pozdrawiam
obert8 Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 ja tez bym go zostawil JEST LADNY w takim stanie jakim jest teraz
Frozzer Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 zostaw taki jaki jest - to relikt, a z gówna bata nie ukrecisz :)czego byś przy nim nie robil - to zmniejszysz jego wartosc. a szpachlujac, spawajac, dorabiajac fasunek zrobisz z niego replike - jakich mamy pelno
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.