radar_w Napisano 2 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2006 witam. wpadł mi taki oto hełmik. bardzo proszę o pomoc w jego odnowieniu. może ktoś wie jak dorobić fasunek, kolor na hełm, czy likwidować ślady po odłamkach? bardzo proszę o opinie i informację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radar_w Napisano 2 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2006 na tym zdjęciu przedstawiam otwory wlotowe odłamków ( tak podejrzewam). jakiemuś FJ chyba trochę nie było do śmiechu po takim trafieniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dect Napisano 2 Styczeń 2006 Share Napisano 2 Styczeń 2006 WitamJa bym zostawil tak jak jest - takie moje subiektywne odczucie... Ladny i wyglada, ze w dobrym stanie (nie sypie sie), ale to juz Twoja decyzja - jest paru takich co go moga na nogi postawic, jak chcesz, daj znac na priva to pogadamy.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 2 Styczeń 2006 Share Napisano 2 Styczeń 2006 ja tez bym go zostawil JEST LADNY w takim stanie jakim jest teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 3 Styczeń 2006 Share Napisano 3 Styczeń 2006 zostaw taki jaki jest - to relikt, a z gówna bata nie ukrecisz :)czego byś przy nim nie robil - to zmniejszysz jego wartosc. a szpachlujac, spawajac, dorabiajac fasunek zrobisz z niego replike - jakich mamy pelno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.