bjar_1 Napisano 10 Listopad 2006 Share Napisano 10 Listopad 2006 Cześć Krzysiek! Jutro nie dam rady wypaść bo prawdopodobnie jadę do szkoły... Cos ciekawego wyszło?Ja troszkę latałem pod Piotrkowem, ale bez szczególnych rewelacji...pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martino Napisano 27 Listopad 2006 Share Napisano 27 Listopad 2006 Siemka !Co tam,jak tam ? Czyżby już wszyscy wyjechali do Anglii albo co najmniej do Piotrkowa ?:)Dajcie znać czy cuś wychodzi bom wieści spragnion okrutnie :)Podro Wielkie !-Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychuna5 Napisano 28 Listopad 2006 Share Napisano 28 Listopad 2006 cześć.jutro zrobie fotki, to ci podeślę na maila. trszke wyszło, w tym chyba kawałek meteorytu (tak na 55%). jak sie upewnię to dam znać.pozdrawiam. krzysiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martino Napisano 9 Grudzień 2006 Share Napisano 9 Grudzień 2006 Siemka Hiwisy !Co u Was ? Czemu się tu nie pokazujecie ? Bjar ! Skrobnij coś na maila !Zwierzu ! Żyjesz ?Pozdro Wielkie !-Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 9 Grudzień 2006 Share Napisano 9 Grudzień 2006 Witaj Hiwi!!!!Żyję.I radzę sobie całkiem niezle :).A brak moich wpisów jest spowodowany częstymi wyjazdami pod Łódż.W tym tygodniu klamra alu ze skórą Herr,tydzień temu klamra Luftwaffe.Jak widzisz obrodziło w klamry :).W moje łapki dostało sie też sporo blach spod Tomaszowa.Ale to tajemnica... :)Czyli reansumując...Daje rade i jestem wprost szczęśliwy że brak śniegu.:) :)Trzepiemy z Tomkiem i jeżdzimy po lasach :)Serdecznie Cie pozdrawiamZ eksploratorskim pozdrowieniemZwierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 9 Grudzień 2006 Share Napisano 9 Grudzień 2006 Marcin.A jak w ogóle sobie radzisz na obczyżnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martino Napisano 10 Grudzień 2006 Share Napisano 10 Grudzień 2006 Siemka !Zwierzu !U mnie wszystko O.K Od 22-giego będę w Polsce-jak znajdziesz czas to dryndnij wtedy na mój domowy numer to może się stykniemy.Nadal czekam na fotki tych 7 szturmówek z Łodzi-podeślij mi je na maila.Jeśli możesz to podeślij też fotki nowych fanciorów bom jeZd ich bardzo ciekaw :)Pozdro Wielkie !-Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 10 Grudzień 2006 Share Napisano 10 Grudzień 2006 MarcinCzesc fantów z pod Łodzi masz w wątku Fanty Freiwiilige. vol.2" a odnośnie szturmówek to Ci skrobne maila.Pozdo wielkieZwierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 10 Grudzień 2006 Share Napisano 10 Grudzień 2006 A właśnie...Aktualnego masz tego maila co wyskakuje jak sie kliknie w nick?Miałem awarie,padł system i straciłem wszystkie dane.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martino Napisano 11 Grudzień 2006 Share Napisano 11 Grudzień 2006 Zwierzu !Tak,mam nadal ten sam e-mailowy adres.Bjarzynka !Odezwij się ! Tęsknimy...:)Pozdro Wielkie !-Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martino Napisano 13 Grudzień 2006 Share Napisano 13 Grudzień 2006 Witam !Zwierzu !Widzę,że aktywnie udzielasz się na innych forach :)Z utęsknieniem czekam na maila ! :)Pozdrawiam !-MK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 13 Grudzień 2006 Share Napisano 13 Grudzień 2006 Witaj HiWi :)Już Ci pisze maila :)Pozdrawiam Zwierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 13 Grudzień 2006 Share Napisano 13 Grudzień 2006 HiWiNie da rady Ci wysłać dziś meila.Chyba coś u nich,może jakaś awaria.Non stop wyskakuje wiadomośćWysłanie listu nie powiodło sie".Takie to te bezpłatne skrzynki...Spróbuje jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martino Napisano 13 Grudzień 2006 Share Napisano 13 Grudzień 2006 O.K HiWi !Możesz jeszcze spróbować na adres: martino.k@wp.plPozdro&Narx ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 14 Grudzień 2006 Share Napisano 14 Grudzień 2006 HiWiNo nareszcie.Meil poszedł na adres wp.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martino Napisano 14 Grudzień 2006 Share Napisano 14 Grudzień 2006 Siemka !Nic nie doszło-sprawdz czy dostałeś wiadomość zwrotną...Napisz mi swój adres to ja spróbuje coś skrąbnąć i zobaczymy czy dojdzie.Narx !-MK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martino Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 O.K Hiwi-dostałem oba maile :)Dzięki ! Zara Ci odpiszę.Pozdro&Narx ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 WitamHiWi...rozśmieszyłeś mnie swoim meilem...:) :)Odpisałem Ci na o2.Poszło już bez problemu.A dziś ziemia łódzka znów obrodziła w Ost-medaliony.Franek!!Bedziesz na święta?Pozdrawiam Zwierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martino Napisano 13 Styczeń 2007 Share Napisano 13 Styczeń 2007 Siemka Frejowcy !ODPISZCIE NA MAILE !Pozdro !-MK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 14 Styczeń 2007 Share Napisano 14 Styczeń 2007 Witaj HiWiDobra.Ale nie dzis.U nas sezon w pełni.Trzepiemy dalej :) :)Dzis tez bylismy na tzw.rozeznaniu.:)PozdrawiamZwierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 14 Styczeń 2007 Share Napisano 14 Styczeń 2007 Dobra Freiowcy z obczyzny:)Pytanie za browarka...kto to jest?:) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 14 Styczeń 2007 Share Napisano 14 Styczeń 2007 :DMarcinie - zdjęć owych nie posiadam gdyż wywaliłem je z aparatu jeszcze u Ciebie w domu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 14 Styczeń 2007 Share Napisano 14 Styczeń 2007 :DMarcinie - zdjęć owych nie posiadam gdyż wywaliłem je z aparatu jeszcze u Ciebie w domu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.