Skocz do zawartości

FREIWILLIGE CREV. vol.III

aaaa.gggg

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Cześć Krzysiek! Jutro nie dam rady wypaść bo prawdopodobnie jadę do szkoły...
Cos ciekawego wyszło?
Ja troszkę latałem pod Piotrkowem, ale bez szczególnych rewelacji...

pozdrawiam!
  • 3 weeks later...
  • Odpowiedzi 222
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Siemka !

Co tam,jak tam ? Czyżby już wszyscy wyjechali do Anglii albo co najmniej do Piotrkowa ?:)
Dajcie znać czy cuś wychodzi bom wieści spragnion okrutnie :)

Podro Wielkie !

-Marcin
Napisano
cześć.
jutro zrobie fotki, to ci podeślę na maila. trszke wyszło, w tym chyba kawałek meteorytu (tak na 55%). jak sie upewnię to dam znać.
pozdrawiam. krzysiek.
  • 2 weeks later...
Napisano
Witaj Hiwi!!!!
Żyję.I radzę sobie całkiem niezle :).A brak moich wpisów jest spowodowany częstymi wyjazdami pod Łódż.W tym tygodniu klamra alu ze skórą Herr,tydzień temu klamra Luftwaffe.Jak widzisz obrodziło w klamry :).
W moje łapki dostało sie też sporo blach spod Tomaszowa.Ale to tajemnica... :)
Czyli reansumując...Daje rade i jestem wprost szczęśliwy że brak śniegu.:) :)Trzepiemy z Tomkiem i jeżdzimy po lasach :)
Serdecznie Cie pozdrawiam
Z eksploratorskim pozdrowieniem
Zwierz
Napisano
Siemka !

Zwierzu !

U mnie wszystko O.K Od 22-giego będę w Polsce-jak znajdziesz czas to dryndnij wtedy na mój domowy numer to może się stykniemy.
Nadal czekam na fotki tych 7 szturmówek z Łodzi-podeślij mi je na maila.Jeśli możesz to podeślij też fotki nowych fanciorów bom jeZd ich bardzo ciekaw :)

Pozdro Wielkie !

-Marcin
Napisano
HiWi
Nie da rady Ci wysłać dziś meila.Chyba coś u nich,może jakaś awaria.Non stop wyskakuje wiadomośćWysłanie listu nie powiodło sie".Takie to te bezpłatne skrzynki...Spróbuje jutro.
Napisano
Siemka !

Nic nie doszło-sprawdz czy dostałeś wiadomość zwrotną...
Napisz mi swój adres to ja spróbuje coś skrąbnąć i zobaczymy czy dojdzie.

Narx !

-MK
Napisano
Witam
HiWi...rozśmieszyłeś mnie swoim meilem...:) :)Odpisałem Ci na o2.Poszło już bez problemu.
A dziś ziemia łódzka znów obrodziła w Ost-medaliony.
Franek!!
Bedziesz na święta?

Pozdrawiam
Zwierz
  • 4 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie