bjar_1 Napisano 30 Czerwiec 2006 Share Napisano 30 Czerwiec 2006 Eee - dowiesz się jutro, ale to I.45 :)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 30 Czerwiec 2006 Share Napisano 30 Czerwiec 2006 O.K.A nie wiesz czy Michał kontaktował sie z Panem Jankiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 9 Lipiec 2006 Share Napisano 9 Lipiec 2006 Dla Przyjaciół ze Szkocji i Anglii.Dzis wyszła na dziewiczej miejscówie koło Łodzi.PozdrawiamZwierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 9 Lipiec 2006 Share Napisano 9 Lipiec 2006 Troche kurna daleko...ale zapowiada sie ciekawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 Widzę że waliłeś ponad 100 km po jedną blaszynę :) szacunek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 http://www.lexikon-der-wehrmacht.de/Gliederungen/PanzerabwAbtErs/PanzerabwAbtErs4-R.htmDivision Nr.174Jedna blaszka z niej była notowana na Ruskim Brodzie (STAMM.KP.GREN.E.B.31). pozdroMichał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 WitamBjar.Ponad 100 km. I to grubo.Ale miejscówka godna dalszego zainteresowania.Cosik w tym sezonie wychodzą blaszki PZ.PozdroZwierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 21 Lipiec 2006 Share Napisano 21 Lipiec 2006 Panowie kopiecie coś w ogóle czy przestój? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 21 Lipiec 2006 Share Napisano 21 Lipiec 2006 WitamAno przestój Bjar...Niestety....Zakaz wstępu do lasu,35 stopni w cieniu i 45 w robocie daje popalić.Ale ja poważnie zastanawiam sie czy wszystkiego nie olać i nie wylądować w lesie?SZUKANIA MI TRZEBA.A Ty wytargałeś coś?PozdrawiamZwierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 22 Lipiec 2006 Share Napisano 22 Lipiec 2006 YoByłem tylko raz na polach - oratynki" ,półgrosze St.Augusta Poniatowskiego coś tam z Królestwa Polskiego i trojak bity przez Austriaków wg. polskiej stopy menniczej dla Galicji i Lodomerii - nie jest źle. Na las faktycznie trzeba poczekać, pola - co innego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 23 Lipiec 2006 Share Napisano 23 Lipiec 2006 Bjar.Myślisz coś nad wyjazdem do Iłży na rekonstrukcje?PozdrawiamZwierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 23 Lipiec 2006 Share Napisano 23 Lipiec 2006 No jadę, ale to dopiero za miesiąc :)A dziś byłem 2 godzinki na polach : 2 x grosz S.A.Poniatowskiego (w tym jeden śliczny), 2 x 1 grosz polski z 1818 r. i oratynka" litewska z 1665 r. ale idealny stan - moja pierwsza tak ładna. Do tego 10 groszy przedwojenne i 5 groszy z 1949 r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 26 Lipiec 2006 Share Napisano 26 Lipiec 2006 Jak wyżej : panowie kopiecie czy przestój?Zwierzu - nie wierzę że nie byłeś w lesie...Ja wczoraj : dwie groszówki miedziane z 1837 i 1840 r. ,kopiejka z 1864 r. i jedna oratynka" oraz ładny stary medalik z Matką Boską.A Ty Krzysiek? Co się nie odzywasz?pozdrawiam panów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 26 Lipiec 2006 Share Napisano 26 Lipiec 2006 WitamBjar.Sam w to nie wierze ale naprawde nie byłem.Chwilowo nie da rady kopać w lesie.Ale jak to sie skończy to przez tydzień nie wychodze z lasu.Albo jak ten pie... upał bedzie trwał podczepie sie z Tobą na poletka.Pozdro Zwierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 26 Lipiec 2006 Share Napisano 26 Lipiec 2006 No to trzymam kciuki żeby się upały skończyły i żebyś z lasu nie wychodził :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 26 Lipiec 2006 Share Napisano 26 Lipiec 2006 Bjar.A kiedy sie wybierasz na monetki?Trzeba poważnie uzgodnić też kiedy robimy całonocny ój spotkaniowy".Proponuje połączony z małym szukankiem i sesją foto.I nocą wycieczka wiesz gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 27 Lipiec 2006 Share Napisano 27 Lipiec 2006 Na poletka to jeżdżę jak złapię chęć, tak że ciężko to określić...Na RB możnaby się spotkać z Pavelockiem i wykonać coś z p. Jankiem, kwestia do dogadania...Jak będziesz w domu to daj jakoś znać to podbiję i pogadamy.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 27 Lipiec 2006 Share Napisano 27 Lipiec 2006 WitamBjar.Nie znasz jakiegoś linku żeby był pokazany w całości ten iemiecki plusz" Marsch Getrank???PozdroZwierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 27 Lipiec 2006 Share Napisano 27 Lipiec 2006 Nie wiem gdzie tego szukać, ale mam wykopka tubki z wieczkiem. Zwykła tubka zwinięta z aluminiowej blaszki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 27 Lipiec 2006 Share Napisano 27 Lipiec 2006 Daj fotke jak możesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 27 Lipiec 2006 Share Napisano 27 Lipiec 2006 Oto ona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 2 Sierpień 2006 Share Napisano 2 Sierpień 2006 Zwierzu - może śmigamy na RB do pana Janka i pokopać? Pavelock na Towarzyskim pisze że pan Janek siedzi w domu.Ja proponuję nawet jutro czy pojutrze... co Ty na to?pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 2 Sierpień 2006 Share Napisano 2 Sierpień 2006 WitamJestem jak najbardziej ZA.Tylko kiedy?Musiałbym zobie załatwić wolne w pracy.A Tobie kiedy najbardziej pasi?PozdrawiamZwierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 2 Sierpień 2006 Share Napisano 2 Sierpień 2006 Witaj bjar_1.Znalazłem identyczne wieczko.Samo wieczko.Czy były to tabletki witaminowe do rozpuszczania w wodzie,przodek pluszzzza.Była jeszcze cyfra 2l t.z.n na dwa litry napoju?.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 3 Sierpień 2006 Share Napisano 3 Sierpień 2006 Darek - były to witaminowe tabletki musujące, opakowanie starczało na 2 litry wody.pzdrbjar_1P.S. Zwierzu napisz coś wymyślił jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.