Skocz do zawartości

FREIWILLIGE CREV. vol.III

aaaa.gggg

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Gorzej :) nawet na asfalcie między wsiami są lodowe koleiny - ciężko nawet przejechać...
Ja dziś jadę do Piotrkowa i będę za 2 tygodnie ,to się do Ciebie zgłoszę - wtedy się może już wyskoczy.
  • Odpowiedzi 222
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
hey
ja troche w niedziele pokopalem w miejscu gdzie byla osada 12-14 wiek teraz jest piekne pole orne. ale nic ciekawego moneta nedzny stan i jakas popierdulka nie do zidentyfikowania. ale jeszcze tam wruce i pokaze co to znaczy zdeterminowany polaczek na szkockiej ziemi :)
szybkiej wiosny wam zycze
narka hey
Napisano
Franio!!!!
Tylko się nie przyzwyczaj do OBCEJ ZIEMI!!!W wakacje jak przyjedziesz to nie wiem czy Ci coś zostanie w naszych NOWYCH MIEJSCÓWKACH pod Kielcami.

Pozdrawiam
Zwierz
P.S.Pozdrów ŻURAWSKIEGO I BORUCA.
Napisano
siemka
Czy te NOWE MIEJSCOWKI POD KIELCAMI to nie sa przypadkiem tam gdzie juz bylem i szukalem a potem wiezlismy cos z tamtad? kopcie kopcie znajdzcie cos wreszcie ciekawszego niz te nedzne nismiertelniki i odznaczenia. nuda ;) a ja jak pogoda pozwoli to zaatakuje jakis zamek albo kosciol
pozdro narka hey
Napisano
Witaj Franio!!
Z blachami i odznaczeniami to już LIPA NA CAŁEGO.Tego szukam a towaru nie ma...Więc zmieniamy miejscówke.
Jesteś blisko Franio.Tylko troche dalej.A raczej bliżej Kielc.
Pozdrawiam
Zwierz
Napisano
hey
no mysle ze jesli nie jest bardzo przekopane to moze wyczaicie jakies fajne miejsce powinno byc ich tam sporo - teren bardzo rozlegly i ladne lasy.
teraz mam wykrywke ktora lepiej zbiera zelaztwo i ma lepszy zasieg to mozna poszalec :) tylko namierzcie cos zeby bylo gdzie.
pozdro narka
Napisano
Witam Bjar
Tak tylko Ci się wydaje.W lesie jeszcze sporo i nie byłem.Zobacz na identyfikacji te moją blache 3.L/B.BATL 26 VII co ją trafiłem w ubiegłym sezonie.Coś mi nie pasiło z tymi tłumaczeniami bić więc skontaktowałem się z A.R(wiadomo o kogo chodzi) i to jest blacha LUFTWAFFE!!!!!Miałem nosa że coś nie tak jak przeczytałem w necie że Landschutz nie miał batalionów budowlanych.
Ten mój post z blachą jest już na drugiej stronie działu identyfikacja.

Pozdrawiam
Zwierz
Napisano
cześć.
w czoraj byłem na B. można chodzić i kopać. chodziłem około 1,5h, potem przegonił mnie deszcz - szkoda było sprzętu, nie mnie:). trafiłem 2 plomby (dokładnie 1,5:D), kilka guzików (w tym grenadierski - mój pierwszy, plus jakiś dziwny z lajkonikiem, z malutkimi herbami i datą 1486 - jakiś pamiątkowy?)i jak zwykle łuski.
pozdrawiam. krzysiek.
Napisano
Bjar!
To zależy czy sie wyrobie z obowiązkami w domu.A co za tym idzie czy zdąże na autobus.Ale będzie ciężko...Jakbym pojechał to o efektach poszukiwań sie dowiesz.
Napisano
hey
kupilem szkocki sprzet z inverness jakis whites czy cos model dfx. fajna zabawka ladne dzwieki wydaje. w niedziele ladny guzik znalazlem musze fote zrobic.
pozdro narka hey
Napisano
hey
sms dostalem a maila zaraz sprawdze
kop kop
se kupilem ta tarcze z lwem czechoslowackim z czapki. taki sam jak ty znalazles tylko moj w stanie idealnym. na allegro byl
pozdro
Napisano
Witam Bjarzyna.
Odpowiem Ci jak Ferdek Kiepski-
Jak nie kopiemy jak kopiemy!!
A w Swięta...Ciężko powiedzieć.Ja osobiście nie wiem czy bez lasu wytrzymam.Ostatni etap uzależnienia od wykrywki albo dłuuuuga i mrożna zima.
Pozdrawiam
Zwierz

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie