Skocz do zawartości

FREIWILLIGE CREV. vol.III

aaaa.gggg

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 222
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
hey
ja troche w niedziele pokopalem w miejscu gdzie byla osada 12-14 wiek teraz jest piekne pole orne. ale nic ciekawego moneta nedzny stan i jakas popierdulka nie do zidentyfikowania. ale jeszcze tam wruce i pokaze co to znaczy zdeterminowany polaczek na szkockiej ziemi :)
szybkiej wiosny wam zycze
narka hey

siemka
Czy te NOWE MIEJSCOWKI POD KIELCAMI to nie sa przypadkiem tam gdzie juz bylem i szukalem a potem wiezlismy cos z tamtad? kopcie kopcie znajdzcie cos wreszcie ciekawszego niz te nedzne nismiertelniki i odznaczenia. nuda ;) a ja jak pogoda pozwoli to zaatakuje jakis zamek albo kosciol
pozdro narka hey

hey
no mysle ze jesli nie jest bardzo przekopane to moze wyczaicie jakies fajne miejsce powinno byc ich tam sporo - teren bardzo rozlegly i ladne lasy.
teraz mam wykrywke ktora lepiej zbiera zelaztwo i ma lepszy zasieg to mozna poszalec :) tylko namierzcie cos zeby bylo gdzie.
pozdro narka

Witam Bjar
Tak tylko Ci się wydaje.W lesie jeszcze sporo i nie byłem.Zobacz na identyfikacji te moją blache 3.L/B.BATL 26 VII co ją trafiłem w ubiegłym sezonie.Coś mi nie pasiło z tymi tłumaczeniami bić więc skontaktowałem się z A.R(wiadomo o kogo chodzi) i to jest blacha LUFTWAFFE!!!!!Miałem nosa że coś nie tak jak przeczytałem w necie że Landschutz nie miał batalionów budowlanych.
Ten mój post z blachą jest już na drugiej stronie działu identyfikacja.

Pozdrawiam
Zwierz

cześć.
w czoraj byłem na B. można chodzić i kopać. chodziłem około 1,5h, potem przegonił mnie deszcz - szkoda było sprzętu, nie mnie:). trafiłem 2 plomby (dokładnie 1,5:D), kilka guzików (w tym grenadierski - mój pierwszy, plus jakiś dziwny z lajkonikiem, z malutkimi herbami i datą 1486 - jakiś pamiątkowy?)i jak zwykle łuski.
pozdrawiam. krzysiek.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie