bjar_1 Napisano 26 Marzec 2006 Share Napisano 26 Marzec 2006 Gorzej :) nawet na asfalcie między wsiami są lodowe koleiny - ciężko nawet przejechać...Ja dziś jadę do Piotrkowa i będę za 2 tygodnie ,to się do Ciebie zgłoszę - wtedy się może już wyskoczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
franek164 Napisano 27 Marzec 2006 Share Napisano 27 Marzec 2006 heyja troche w niedziele pokopalem w miejscu gdzie byla osada 12-14 wiek teraz jest piekne pole orne. ale nic ciekawego moneta nedzny stan i jakas popierdulka nie do zidentyfikowania. ale jeszcze tam wruce i pokaze co to znaczy zdeterminowany polaczek na szkockiej ziemi :)szybkiej wiosny wam zycze narka hey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aaaa.gggg Napisano 27 Marzec 2006 Autor Share Napisano 27 Marzec 2006 Franio!!!!Tylko się nie przyzwyczaj do OBCEJ ZIEMI!!!W wakacje jak przyjedziesz to nie wiem czy Ci coś zostanie w naszych NOWYCH MIEJSCÓWKACH pod Kielcami.PozdrawiamZwierzP.S.Pozdrów ŻURAWSKIEGO I BORUCA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
franek164 Napisano 28 Marzec 2006 Share Napisano 28 Marzec 2006 siemkaCzy te NOWE MIEJSCOWKI POD KIELCAMI to nie sa przypadkiem tam gdzie juz bylem i szukalem a potem wiezlismy cos z tamtad? kopcie kopcie znajdzcie cos wreszcie ciekawszego niz te nedzne nismiertelniki i odznaczenia. nuda ;) a ja jak pogoda pozwoli to zaatakuje jakis zamek albo kosciolpozdro narka hey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aaaa.gggg Napisano 28 Marzec 2006 Autor Share Napisano 28 Marzec 2006 Witaj Franio!!Z blachami i odznaczeniami to już LIPA NA CAŁEGO.Tego szukam a towaru nie ma...Więc zmieniamy miejscówke.Jesteś blisko Franio.Tylko troche dalej.A raczej bliżej Kielc.Pozdrawiam Zwierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
franek164 Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 heyno mysle ze jesli nie jest bardzo przekopane to moze wyczaicie jakies fajne miejsce powinno byc ich tam sporo - teren bardzo rozlegly i ladne lasy. teraz mam wykrywke ktora lepiej zbiera zelaztwo i ma lepszy zasieg to mozna poszalec :) tylko namierzcie cos zeby bylo gdzie.pozdro narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aaaa.gggg Napisano 30 Marzec 2006 Autor Share Napisano 30 Marzec 2006 witamNie no Franio...Pochwal sie co za sprzęta kupiłeś??Bez jaj.PozdrawiamZwierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 31 Marzec 2006 Share Napisano 31 Marzec 2006 Zwierzu byłeś już gdzieś w terenie? Śnieg chyba już stopniał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aaaa.gggg Napisano 31 Marzec 2006 Autor Share Napisano 31 Marzec 2006 Witam BjarTak tylko Ci się wydaje.W lesie jeszcze sporo i nie byłem.Zobacz na identyfikacji te moją blache 3.L/B.BATL 26 VII co ją trafiłem w ubiegłym sezonie.Coś mi nie pasiło z tymi tłumaczeniami bić więc skontaktowałem się z A.R(wiadomo o kogo chodzi) i to jest blacha LUFTWAFFE!!!!!Miałem nosa że coś nie tak jak przeczytałem w necie że Landschutz nie miał batalionów budowlanych.Ten mój post z blachą jest już na drugiej stronie działu identyfikacja.PozdrawiamZwierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 31 Marzec 2006 Share Napisano 31 Marzec 2006 Widziałem, dobre i Luftwaffe :)Zobaczymy jaka będzie jutro pogoda, może się skuszę na jakis wypad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aaaa.gggg Napisano 31 Marzec 2006 Autor Share Napisano 31 Marzec 2006 A jak mam rozumieć słowo skusze?Gdzie byś pojechał?Na B.?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 31 Marzec 2006 Share Napisano 31 Marzec 2006 Nie wiem jeszcze ,jak coś to jutro do Ciebie zadzwonię z rana... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychuna5 Napisano 1 Kwiecień 2006 Share Napisano 1 Kwiecień 2006 cześć.w czoraj byłem na B. można chodzić i kopać. chodziłem około 1,5h, potem przegonił mnie deszcz - szkoda było sprzętu, nie mnie:). trafiłem 2 plomby (dokładnie 1,5:D), kilka guzików (w tym grenadierski - mój pierwszy, plus jakiś dziwny z lajkonikiem, z malutkimi herbami i datą 1486 - jakiś pamiątkowy?)i jak zwykle łuski.pozdrawiam. krzysiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 1 Kwiecień 2006 Share Napisano 1 Kwiecień 2006 No to gratulacje Krzysiek!Ja może dziś gdzieś wyruszę. Kopałeś w jakimś nowym miejscu czy na starych półkach?pozdrawiamMichał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 1 Kwiecień 2006 Share Napisano 1 Kwiecień 2006 Aaaa i masz już wyprostowaną tą cynkową skrzynkę na amunicję do Mosina :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aaaa.gggg Napisano 1 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2006 WitamGdzie Bjar jedziesz?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 1 Kwiecień 2006 Share Napisano 1 Kwiecień 2006 Niestety jadę na wieś do babki, może stanę gdzieś na góra godzinkę. A Ty nie lecisz sam do lasu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aaaa.gggg Napisano 1 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2006 Bjar!To zależy czy sie wyrobie z obowiązkami w domu.A co za tym idzie czy zdąże na autobus.Ale będzie ciężko...Jakbym pojechał to o efektach poszukiwań sie dowiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 1 Kwiecień 2006 Share Napisano 1 Kwiecień 2006 O.K. ja może stanę jak będę jechał na wieś na B. Dam Ci znać co ewentualnie wyszło. Powodzenia w razie czego!pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
franek164 Napisano 6 Kwiecień 2006 Share Napisano 6 Kwiecień 2006 heykupilem szkocki sprzet z inverness jakis whites czy cos model dfx. fajna zabawka ladne dzwieki wydaje. w niedziele ladny guzik znalazlem musze fote zrobic. pozdro narka hey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aaaa.gggg Napisano 6 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2006 WitamFranioSkrobnołem Ci meila i smsa.Doszły?PozdrawiamZwierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
franek164 Napisano 7 Kwiecień 2006 Share Napisano 7 Kwiecień 2006 heysms dostalem a maila zaraz sprawdzekop kopse kupilem ta tarcze z lwem czechoslowackim z czapki. taki sam jak ty znalazles tylko moj w stanie idealnym. na allegro bylpozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aaaa.gggg Napisano 7 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2006 Franio.Ty nie kupuj tylko kop!!!!Jak przyjedziesz to sie nie wymigasz od całodniowego wypadu.Pamiętaj o tym!!PozdrawiamZwierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 13 Kwiecień 2006 Share Napisano 13 Kwiecień 2006 Co taka cisza w kompaniji? Kopiecie czy nie? Zwierzu - może jakiś wypad w Święta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aaaa.gggg Napisano 13 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2006 Witam Bjarzyna.Odpowiem Ci jak Ferdek Kiepski-Jak nie kopiemy jak kopiemy!!A w Swięta...Ciężko powiedzieć.Ja osobiście nie wiem czy bez lasu wytrzymam.Ostatni etap uzależnienia od wykrywki albo dłuuuuga i mrożna zima.PozdrawiamZwierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.