aaaa.gggg Napisano 1 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2006 Pozwoliłem sobie założyć nowy wątek bo stary ciężko sie otwiera.A czas dobry-1.01.2006.PozdrawiamZwierz(FREIWILLIGE CREV) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aaaa.gggg Napisano 5 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2006 BjarTo jak przyjedziesz w piątek to daj jakoś znać.Wiesz o co chodzi...Pozdrawiam Zwierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzak Napisano 6 Styczeń 2006 Share Napisano 6 Styczeń 2006 Witam Imiennika :-)Przeglądajac ostatnio stare posty z działu TOWARZYSKIE, zauważyłem że poszukiwałeś Marcina z Końskich. Podałeś jego nr tel.To było tutaj:http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=180488#196825Podaję Ci aktualny nr tel. do Marcina: 888 913733 lub 693 275550Pozdrawiam!Zwierzak vel Zwierzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 6 Styczeń 2006 Share Napisano 6 Styczeń 2006 Cześć Zwierzu ,zajdę do Ciebie około 21-ej to się dogadamy.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aaaa.gggg Napisano 8 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2006 WitamDzięki Kol.Zwierzak!!!Skąd jesteś?Z Ko...?Bjar.Dzięki za link.Fajne forum.Najbardziej rozbawiły mnie te foty SS ze zwierzątkami!!!Baw sie dobrze dziś na Proletariacie!!PozdrawiamZwierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 8 Styczeń 2006 Share Napisano 8 Styczeń 2006 Ano będę :) Punks not dead! ;)Teraz w domu będę prawdopodobnie za 2 tygodnie ,21-ego wybiorę się do Tomaszowa na tą inscenizację ,zobaczymy jak chłopaki walczą :)Trzymaj się i składaj modły o stopnienie śniegu!narra!bjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzak Napisano 9 Styczeń 2006 Share Napisano 9 Styczeń 2006 Witam!Nie, nie jestem z Ko...Pewnie gdybym był, to spotkalibysmy się gdzieś w okolicach Ruskiego... Niestety, odemnie to ponad setka.Ale tak się złożyło że pamiętałem stary nr Marcina. Jemu również przekazałem, że kiedyś szukaliście z nim kontaktu.Pisał do Ciebie maila, ale podobno adres, który miał, był nieaktywny (czy tak jakoś...)Pozdrawiam!Zwierzak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychuna5 Napisano 17 Luty 2006 Share Napisano 17 Luty 2006 cześć. Michał wreszcie oczyściłem łuski od Mosina. mam sporo podwójnych. jak się spotkamy, to Ci je dam.pozdrawiam. krzysiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 17 Luty 2006 Share Napisano 17 Luty 2006 O.K. dzięki wielkie Krzysiek ,ja z kolei mam dla Ciebie dwie połówki stalagowych nieśmiertelników ,z łusek też coś ciekawego wyciągnę.Jak czyściłeś łuski i jakie wychodzą?pozdrawiam!Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychuna5 Napisano 17 Luty 2006 Share Napisano 17 Luty 2006 używałem wiertarki:) pare bić z Iww, sporo wcześniejszych, włącznie z XIX wiekiem. pozdrawiam. krzysiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 18 Luty 2006 Share Napisano 18 Luty 2006 Okej ,czekam z niecierpliwośćią - może coś mi wpadnie. A Berdany przejrzałeś?pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychuna5 Napisano 18 Luty 2006 Share Napisano 18 Luty 2006 jeszcze nie, ale w tym tygodniu pewnie je skończe przeglądać. wszystkuie podwójne lądują u Ciebie.pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 19 Luty 2006 Share Napisano 19 Luty 2006 Fajnie - jak zrobi się ciepło to się zgadamy na jakąś wyprawę :) Mam nadzieję że szybko to nadejdzie. Może i Marcin wróci z emigracji na wiosnę to gdzieś wyskoczymy...pozdrawiam!Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 Zwierzu - ciekawa stronka dla Ciebie - poczytaj :http://www.kunefke.de/Verm-Soldaten45/verm-soldaten45.htmlZa 2 tygodnie będę na wsi to się zgadamy. :)pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aaaa.gggg Napisano 5 Marzec 2006 Autor Share Napisano 5 Marzec 2006 WitamDzięki Bjar.Mapki są zaj...Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 Im Morgengrauen des 18. Januar stößt die Spitze der Marschgruppe im Wald südlich Ruski Brod, etwa 100 Kilometer nördlich von Kielce, auf starken Gegner.Das schwierige Gelände ist für einen Panzerangriff ungeeignet. Nehring entschließt sich, das Korps nach Westen abzudrehen. Dies gelingt, ohne daß der Gegner folgt. Der Linksabmarsch führt dazu, daß Nehrings Korps auf die Reste des 42. Armeekorps trifft, dessen Kommandierender General Recknagel am Tage vorher gefallen ist".są tam różne rodzynki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aaaa.gggg Napisano 7 Marzec 2006 Autor Share Napisano 7 Marzec 2006 WitamDziś po pracy zaczynam przesadzać kwiaty.Tak mi brakuje zapachu ziemi...Precz z tą je... zimą!!!!!!PozdrawiamZwierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
franek164 Napisano 24 Marzec 2006 Share Napisano 24 Marzec 2006 hayZwierzu jaka zima ja juz od 2tygodni szaleje po polach lasach i lakach :)ale z miernym skutkiem :(jutro znow wekend i bedzie kopane:)narka ludzie zimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 24 Marzec 2006 Share Napisano 24 Marzec 2006 Franz - to Ty żyjesz? Gdzie tak szalejesz po tych polach i łąkach? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aaaa.gggg Napisano 24 Marzec 2006 Autor Share Napisano 24 Marzec 2006 WitamFranz!!!!No właśnie?Gdzie tak szalejesz z wykrywką?Przyjedziesz do naszego Pięknego Kraju?PozdrawiamZwierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
franek164 Napisano 25 Marzec 2006 Share Napisano 25 Marzec 2006 heypewnie przyjade na wakacje a teraz czesze pola w okolicach zamkow i starych kosciolow a jest ich tutaj pod dostatkiem. Niestety miedziaki sa w agonalnym stanie - bo gleba niestety urodzajna i regularnie podsypywana chemia - ale srebrzanki powinny byc ok. jak znajde cos na czym bedzie widac cos to sie pochwale. ale chyba nie dzis bo deszcz leje od wczoraj a nie bede sprzetu na zamokniecie narazal. trzymajcie sie cieplo bo zima u was :)pozdro narka hey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aaaa.gggg Napisano 25 Marzec 2006 Autor Share Napisano 25 Marzec 2006 Franio.Odzywaj sie częściej.Jak to gówno zniknie też zabieramy sie do roboty.Ruski Bród odpuszczamy bo już 100% BRYNDZA sie zrobiła.Krajobraz księżycowy,szalejąca straż leśna i teren wyeksploatowany.Będziemy uderzać w okolice Kielc.PozdrawiamZwierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 26 Marzec 2006 Share Napisano 26 Marzec 2006 Zwierzu - raport z placu boju :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 26 Marzec 2006 Share Napisano 26 Marzec 2006 jeszcze dwa tygodnie jak nic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aaaa.gggg Napisano 26 Marzec 2006 Autor Share Napisano 26 Marzec 2006 WitamBjar,załamałeś mnie tymi fotami...Toż to Syberia!Pozdrawiam Zwierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.