Mlody Mauser Napisano 31 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2005 Znacie jakies fajne strategie rozgrywajace sie w I lub II Wojnie swiatowej przy okazi cos sprawdzilem piszac ten post:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
żeton Napisano 31 Grudzień 2005 Share Napisano 31 Grudzień 2005 i wojna to World War I Battelfields,II zas to cała seria Close Combat, panzer Generali. MOzesz tez sprubwac Sudden strike ale mni osobiscie nie podoba se za bardzo. za ciekawa tez uwazam Eastern Front. POzdro udanego balu:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 9 Styczeń 2006 Share Napisano 9 Styczeń 2006 Jest nowość nazywa się OUTFRONT.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hardy Napisano 9 Styczeń 2006 Share Napisano 9 Styczeń 2006 Polecam Eastern Front gierka stara ale jakże ciekawa, albo Combat Mission najlepiej Barbarossa to Berlin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orkann_PL Napisano 22 Styczeń 2006 Share Napisano 22 Styczeń 2006 jak jestes fanatykiem czystych strategii to polecam serie V for Victory ,albo World at war...czar hexow i tur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kitolif Napisano 1 Luty 2006 Share Napisano 1 Luty 2006 Frontline attack tez fajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtVee Napisano 12 Wrzesień 2006 Share Napisano 12 Wrzesień 2006 Combat Mission, do wyboru Beyond Overlord, Barbarossa to Berlin, Afrika Korps :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 18 Październik 2006 Share Napisano 18 Październik 2006 Sudden strike jeden i dwa i dodatki, ale osobiście wole blietzkrioego z dodatkami bo dwójka mi nie trybi:)PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 18 Październik 2006 Share Napisano 18 Październik 2006 Sudden Strike jest cudowny ale czasami strasznie trudny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stiv Napisano 18 Październik 2006 Share Napisano 18 Październik 2006 Wszystkie z serii Blitzkreig polecam !!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thorsten Napisano 20 Październik 2006 Share Napisano 20 Październik 2006 W gwoli wyjaśnienia - seria CM to gry taktyczne, a nie strategiczne. Natomiast jeżeli chodzi o V for Victory, to naprawdę świetna dosowa strategia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klucha 72 Napisano 7 Luty 2007 Share Napisano 7 Luty 2007 Pograj w serie panzer general.Klasyczne hiciory, pocinam w to już ze 4 lata i niemogę się odkleić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
żeton Napisano 7 Luty 2007 Share Napisano 7 Luty 2007 Panzer General jak najbardziej ale tylko cz I i II bo III moim zdaniem jest troche przekombinowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thorsten Napisano 9 Luty 2007 Share Napisano 9 Luty 2007 Zdecydowanie seria V for Victory i kontynuacja World at War - choć to już bardzo leciwe gry to bronią się na całej linii! Dobry kompromis między prostotą a realizmem. Późniejsze Panzer general czy Allied general choć na pewno grywalne, to moim zdaniem jednak mniej realistyczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz aka tiger Napisano 3 Marzec 2007 Share Napisano 3 Marzec 2007 JA MAM GRE FoW i soldiers naprawde super gierki o pierwszej i drugiej wojnie swiatowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 4 Marzec 2007 Share Napisano 4 Marzec 2007 Grałem w soldpodyskutować.Fow jest lepszy bo można podczepiać i przestawiać działa,ale skopane jest sterowanie trzeba pilnować ludzi żeby nie narobili głupstw.Teraz mam misje ruskami wzgórza seelow przetransportować gazik na drugą stronę rzekiiers i teraz w Fow i oparte one są na drugiej światowej.Możemy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
281 Napisano 17 Marzec 2007 Share Napisano 17 Marzec 2007 Witam!Zapraszam do teściowej na działkę!Strategia nie do przebicia,i to w realu;)Pozdr.281Żartowałem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lejtnant Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 281,to nie było zabawne:)))))Ja tam wole strategie z commodore c 64:)))Kiedyś się szarpało...Jednak ponad wszystko kocham Sudden Strike.Pamiętajcie ,że to pierwsza taka strategia umieszczona w czasie rzeczywistym.Myle się?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 Lejtnat jakie masz wersje sudden? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lejtnant Napisano 23 Marzec 2007 Share Napisano 23 Marzec 2007 Jak zainstaluje,to podam wersie,jak narazie to i tak nie mam czasu na granie;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.