Skocz do zawartości

POLICJA ! ! ! !

komunacccp

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam

Moze ktos sie orientuje w przepisach dotyczacych kolekcjonowania rzeczy zwiazanych z POLICJA. Chcialbym sie dowiedziec czy mozna posiadac rzeczy zwiazane z POLICJA np terazniejsze umundurowanie, wyposarzenie itp, wiadomo ze nie mowimy tu o broni palnej ani odznakach:D POZDRAWIAM
Napisano
Hej. W celach kolekcjonerskich wydaje mi się, że możesz posiadać elementy umundurowania. Co do chodzenia w nim chociażby bez naszywek itp. może być podobnie jak z mundurami wojskowymi-czyli wzór zastrzeżony tylko dla danych służb. Niedawno był o tym wątek: http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=238704
Napisano
Cześć.
Niedawno gdzieś słyszałem ( chyba w TV ), że można posiadać elementy wyposażenia i umundurowania POLICJI ale NIE MOŻNA w nich występować publicznie". Kolekcjonowanie i posiadanie NIE JEST zabronione. pozdr wz1977
Napisano
tak tak kolego nie wolno chodzić- i jeśli wpadnie mi jeszcze raz do domku brygada AT i zajmą kompa na przykład-bo takie akcje juz były u innych kolegów przy przeszukaniach-i zobacza Twoje zdjęcia w mundurach z kolekcji to siedzisz jak nic;)))))hihihihihi...pozdrawiam Czarek-bandyta...będzisz jakoś niedługo na gg?daj znać tam kiedy się pojawisz....

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie