komunacccp Napisano 29 Grudzień 2005 Autor Napisano 29 Grudzień 2005 WitamMoze ktos sie orientuje w przepisach dotyczacych kolekcjonowania rzeczy zwiazanych z POLICJA. Chcialbym sie dowiedziec czy mozna posiadac rzeczy zwiazane z POLICJA np terazniejsze umundurowanie, wyposarzenie itp, wiadomo ze nie mowimy tu o broni palnej ani odznakach:D POZDRAWIAM
sWa Napisano 29 Grudzień 2005 Napisano 29 Grudzień 2005 Hej. W celach kolekcjonerskich wydaje mi się, że możesz posiadać elementy umundurowania. Co do chodzenia w nim chociażby bez naszywek itp. może być podobnie jak z mundurami wojskowymi-czyli wzór zastrzeżony tylko dla danych służb. Niedawno był o tym wątek: http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=238704
komunacccp Napisano 30 Grudzień 2005 Autor Napisano 30 Grudzień 2005 dzieki, ale co do mundurow policyjnych chyba jest inaczej.
wz1977 Napisano 31 Grudzień 2005 Napisano 31 Grudzień 2005 Cześć.Niedawno gdzieś słyszałem ( chyba w TV ), że można posiadać elementy wyposażenia i umundurowania POLICJI ale NIE MOŻNA w nich występować publicznie". Kolekcjonowanie i posiadanie NIE JEST zabronione. pozdr wz1977
Czarek Napisano 2 Styczeń 2006 Napisano 2 Styczeń 2006 tak tak kolego nie wolno chodzić- i jeśli wpadnie mi jeszcze raz do domku brygada AT i zajmą kompa na przykład-bo takie akcje juz były u innych kolegów przy przeszukaniach-i zobacza Twoje zdjęcia w mundurach z kolekcji to siedzisz jak nic;)))))hihihihihi...pozdrawiam Czarek-bandyta...będzisz jakoś niedługo na gg?daj znać tam kiedy się pojawisz....
komunacccp Napisano 2 Styczeń 2006 Autor Napisano 2 Styczeń 2006 dzieki :)) czarek jestem teraz czesto to ty sie odezwij:) pozdro
palacz Napisano 3 Styczeń 2006 Napisano 3 Styczeń 2006 Posiadac mozesz ale jak ci wpadna do domu to przeczytacz pozniej w gazecie o gangu napadajacym na tiry na przebieranca ;)
komunacccp Napisano 3 Styczeń 2006 Autor Napisano 3 Styczeń 2006 wiadomo. POLSKA POLICJA, w tym jest dobnra w gadaniu glupot.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.