RESTY Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 Grupa Łódź- CO TO TAKIEGO ?, kto ją tworzy?Mam neta od lutego i nie wszystko wiem. Może ktoś mi da jakiś cynk co ijak np. na M.W.B. w maju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efes Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 Co do bić to raczej popularne.Lata 1909 - 1914.Jak trochę oczyszczę wrzucę fotkę. Resty grupa to grupa.Tworzymy ją My .Zapalency i poszukiwacze.Razem pijamy piwo i kopiemy.pozdr efes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RESTY Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 No o.k. to kto będzie na Weteranie i powie coś wiecej?Będę miał stoisko to możemy sie spotkać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efes Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 Ja pewnie będę.Daj znać gdzie będziesz stał to się spotkamy.efes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RESTY Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 Jeszcze nie potwierdziłem rezerwacji ale gdzieś na militariach , jak na poprzednich weteranach będę miał wykrywki, na głowie kapelusz a na ramieniu emblemat ODKRYWCY .Na pewno mnie poznasz , albo już wiesz o kogo chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efes Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 rutus? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RESTY Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 I nietylko.Mam na imię Witek i mieszkam przy lotnisku,Reszte na weteranie bo ktoś powie że się reklamuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 RESTY- a my to nawet dwa razy na wykopkach byliśmy w L. :)pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RESTY Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 Martin to musiało być na jakimś zlocie , albo koło Łodzi razem z Konsosem.Tylko ja nie miałem jeszcze kompa i neta(oraz żadnego nicka). Na weteranie będę na B-2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 Z Konsosempzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RESTY Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 No To już wiem ktoś ty.Chodzisz też z Rutusem i na wspólnych wypadach musimy zachowywac odległość min. 10 metrów bo sprzęt sie sprzęga.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 26 Kwiecień 2006 Share Napisano 26 Kwiecień 2006 W razie wpólnego wypadu , odległość min. 10 metrów już nie będzie konieczna :)pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 26 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2006 Resty Ty z India stałęs? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 27 Kwiecień 2006 Share Napisano 27 Kwiecień 2006 Młody jak tam egzaminy?pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 27 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2006 A w sumie dobrze...myslaem ze beda trudniejsze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 27 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2006 Hej panowie cos w długi weekend robimy:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagoda Napisano 28 Kwiecień 2006 Share Napisano 28 Kwiecień 2006 Pozdrawiam drogich kolegów w pięknej Ziemi Dukielskiej, gdzie gleba jest ardzo sprzyjająca kopaniu" za to obfita w różnego rodzaju znaleziska!Pozdr. MJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 29 Kwiecień 2006 Share Napisano 29 Kwiecień 2006 dzieki wujek kiedy bedziesz mogl jechac na wypadzik pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 29 Kwiecień 2006 Share Napisano 29 Kwiecień 2006 mlody jak bedzie jakis pojazd to w okolice tomaszowa a jak nie to okolice lodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efes Napisano 2 Maj 2006 Share Napisano 2 Maj 2006 Witam.Ostatnie wyprawy bardziej związane ze zwiedzaniem.Z fantami licho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efes Napisano 2 Maj 2006 Share Napisano 2 Maj 2006 Trochę łusek,trochę łódek Mausera.Jakiś szpadel,pokrywka,jakieś koła u chłopa podpierające stodołę/wyglądają na coś od pancernego/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efes Napisano 2 Maj 2006 Share Napisano 2 Maj 2006 W koncu wychodzi się coś lepszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efes Napisano 2 Maj 2006 Share Napisano 2 Maj 2006 I z bliska.pozdrawiam efes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 gratuluje Jasiu my dzisiaj trafilismy 1 luske i kopiejke TRAGEDIA a ta ikonka to w znanym terenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 Witam.Ja spędziłem długi weekend w Inowłodzu. Od ostatniego pobytu trochę się zmieniło. Przede wszystkim jest dużo śladów kopania ( dołki w 99% zakopane). Przy leśnych drogach można znaleźć twkie cudeńka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.