Skocz do zawartości

Grupa Łódź

Mlody Mauser

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Grupa Łódź- CO TO TAKIEGO ?, kto ją tworzy?
Mam neta od lutego i nie wszystko wiem.
Może ktoś mi da jakiś cynk co ijak np. na M.W.B. w maju.
  • Odpowiedzi 280
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Co do bić to raczej popularne.Lata 1909 - 1914.Jak trochę oczyszczę wrzucę fotkę. Resty grupa to grupa.Tworzymy ją My .Zapalency i poszukiwacze.Razem pijamy piwo i kopiemy.pozdr efes
Napisano
Jeszcze nie potwierdziłem rezerwacji ale gdzieś na militariach , jak na poprzednich weteranach będę miał wykrywki, na głowie kapelusz a na ramieniu emblemat ODKRYWCY .Na pewno mnie poznasz , albo już wiesz o kogo chodzi
Napisano
Martin to musiało być na jakimś zlocie , albo koło Łodzi razem z Konsosem.Tylko ja nie miałem jeszcze kompa i neta(oraz żadnego nicka). Na weteranie będę na B-2
Napisano
No To już wiem ktoś ty.Chodzisz też z Rutusem i na wspólnych wypadach musimy zachowywac odległość min. 10 metrów bo sprzęt sie sprzęga.Pozdro.
Napisano
Pozdrawiam drogich kolegów w pięknej Ziemi Dukielskiej, gdzie gleba jest ardzo sprzyjająca kopaniu" za to obfita w różnego rodzaju znaleziska!
Pozdr. MJ
Napisano

Trochę łusek,trochę łódek Mausera.Jakiś szpadel,pokrywka,jakieś koła u chłopa podpierające stodołę/wyglądają na coś od pancernego/.

Napisano

Witam.
Ja spędziłem długi weekend w Inowłodzu. Od ostatniego pobytu trochę się zmieniło. Przede wszystkim jest dużo śladów kopania ( dołki w 99% zakopane). Przy leśnych drogach można znaleźć twkie cudeńka.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie