fafik Napisano 20 Maj 2006 Share Napisano 20 Maj 2006 mocna i śliczna rzeczpzdr fafik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 20 Maj 2006 Autor Share Napisano 20 Maj 2006 Medal rewers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 20 Maj 2006 Autor Share Napisano 20 Maj 2006 I awers...w rzeczywistosci lepjej wyglada:) Bo ma jeszcze slowa pisane cyrylica:) PS.Wiem fafik ze ladna i mocna:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 maciek a rozejzales sie w terenie mozna tam polazic z piszczalka gdzie ten oboz sie znajduje pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 na medalu co trafil mlody jest glowa Carycy Katarzyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efes Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 Obert gratuluję.Nie denerwujcie mnie i ludzi ostrością tych fotek.Teren obozu jest zabudowany domkami i szanse są żadne.Chyba ,że masz tam znajomego i pozwoli ci kopać na działce.efes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IRONRAT Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 Gratuluję,faktycznie, popracujcie nad ostrością tych zdjęc. Co do obozu, to efes ma rację. W tej chwili to po prostu normalne zabudowania mieszkalne. Ironrat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 26 Maj 2006 Share Napisano 26 Maj 2006 Obert po 19.00 zadzwonię do Ciebiepzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 26 Maj 2006 Share Napisano 26 Maj 2006 ok a nawet ok 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagoda Napisano 29 Maj 2006 Share Napisano 29 Maj 2006 W niedziele pojechaliśmy z Jaśkiem w jedno miejsce. Odkryliśmy (za pomocą miejscowego) pięknie zachowane dołki strzeleckie i ziemianki, a było ich na cały pułk albo i więcej, po dwóch godzinach ostrego rycia znależliśmy:ja - 1 kulka szrapnelowaJasiek 2 pociski do mosina (zostały w lesie)oraz zaczep (hak) od tornistra oraz resztki konsertwy amunicyjnej i więcej nic, pusto i cicho. Może byśmy coś jeszcze znależli ale aura skutecznie wypłukała z nas dalsze pragnienie kopania, można powiedzieć, że wczorajsza pogoda mocno zgasiła nasze morzenia o skarbach".Pozdrawiam wszystkich kopiących w deszczu bez kurtek przeciwdeszczowych. MJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 31 Maj 2006 Share Napisano 31 Maj 2006 no i mamy 2 trafiona w tym sezonie klamerke w grupie pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efes Napisano 2 Czerwiec 2006 Share Napisano 2 Czerwiec 2006 Tak,tak.Jak szukasz to wreszcie znajdziesz.Ta czekała na mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efes Napisano 2 Czerwiec 2006 Share Napisano 2 Czerwiec 2006 Niezły stan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efes Napisano 2 Czerwiec 2006 Share Napisano 2 Czerwiec 2006 I to. Może nieśmiertelnik.pozdrawiam efes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 2 Czerwiec 2006 Share Napisano 2 Czerwiec 2006 a niesmiertelnikiem sie nie pochwaliles otwierales go juz pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 4 Czerwiec 2006 Share Napisano 4 Czerwiec 2006 witam przekazuje wam pozdrowienia od michala zyczy nam super trafien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efes Napisano 6 Czerwiec 2006 Share Napisano 6 Czerwiec 2006 Myślę ,że jest po prostu pusty tak jak wszystkie do tej pory.Ale trzeba sprawdzić.pozdr efes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 7 Czerwiec 2006 Share Napisano 7 Czerwiec 2006 witajcie dosyc niesamowita historia stojac dzisiaj na przystanku w srodku miasta zobaczylem w kepie drzew ...... wbitego w ziemie mauserka pewnie stoi tam od wojny bo za cholere nie moglem go wyciagnac stan taki sobie bez zamka ale ogolnie jest ok mlody wezmie jutro aparat to cykniemy foty pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 8 Czerwiec 2006 Share Napisano 8 Czerwiec 2006 Młody bez tego obiecanego drewnianego korka do manierki możesz mi się dzisiaj nie pokazywać na oczy ;) pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 8 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2006 http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=329520 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagoda Napisano 8 Czerwiec 2006 Share Napisano 8 Czerwiec 2006 No Wujek gratulacje, teraz możesz nim strzelać zza rogu.Pozdr. MJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafik Napisano 8 Czerwiec 2006 Share Napisano 8 Czerwiec 2006 Hmm. Patrzę i oczęta moje śliczne przecieram, z niejasnym wrażeniem, że na sąsiadującym drzewku jeszcze wiązka granatów wisiała, a może, co jeszcze więcej.ale fajnyPzdr fafik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagoda Napisano 8 Czerwiec 2006 Share Napisano 8 Czerwiec 2006 Tak sobie teraz dumam, że w zasadzie często groby żołnierzy były tak oznaczane tzn karabin wbity w ziemię, może pod tym drzewkiem spoczywa nakiś NN wojak.Pozdr. MJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efes Napisano 9 Czerwiec 2006 Share Napisano 9 Czerwiec 2006 Nie do wiary,że mógł się uchować w takim miejscu na wierzchu.Pogratulować spostrzegawczości Obert.pozdrawiam efes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 9 Czerwiec 2006 Share Napisano 9 Czerwiec 2006 Efes byłem tam gdzie znalazłeś klamerkę , jak chcesz to mogę Ci dać namiar na skorupę prawdopodobnie altyleryjską , ja nie będę tego targał :)pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.